Hääjuhlapaikat Tampereella


13.12.2016

Unelmien häät Tampereen Original Sokos Hotel Ilveksessä.

Hotellin Ravintola Masuunin yhteydessä sijaitseva Ruukki-kabinetti on tunnelmallinen tila pieneen hääjuhlaan. Suuret häät juhlitaan tyylikkäästi Original Sokos Hotel Ilveksen Ball Roomissa. Istuvalle illalliselle mahtuu jopa 250 henkilöä.

Ilveksen Ball Roomin katossa ovat ylelliset Murano kristallikruunut, jotka edustavat 1980-luvun loistoa. Kruunujen loiste ja talon herkulliset menut nostavat hääjuhlan tunnelman huippuunsa.

Pyöreisiin pöytiin on helppo suunnitella sopiva istumajärjestys sukulaisille ja ystäville.  Somisteet saliin järjestyvät toiveidesi mukaan. Ball Roomiin voidaan pystyttää myös esiintymislava, jossa hääohjelma ja juhlapuheet saavat arvoisensa vastaanoton. Kysy myös vinkkejämme orkesterin ja muiden ohjelmapalveluiden osalta.

Ilveksessä häiden jatkoille siirrytään juhlakengin kepeästi. Häävieraat ovat tervetulleita Ilves Bar & Nightiin häiden jatkoille.

Varaa aika tutustumiskierrokselle ja suunnitellaan yhdessä hääsi!

 

Varaukset ja tiedustelut:
Tampereen S-Ryhmän hotellien myyntipalvelu, puh. 020 1234 630

sales.tampere@sokoshotels.fi

 

HÄÄYÖ SOKOS HOTELLISSA

Hääyö tai hääaatto huikeassa Presidentin sviitissä Tampereella

Porekylpyamme, Tampere-näkymät ja kokonainen huoneisto pukeutumistiloineen. Varaa hääyöksi tai häiden aatoksi Original Sokos Hotel Ilveksen tyylikäs Presidentin sviitti.

Sviitissä on olohuone, makuuhuone, pukeutumishuone sekä kylpyhuone porekylpyammeineen. Sijainti hotellin ylimmässä kerroksessa takaa huikeat näkymät Tampereen ylle. Rentoudu rakkaasi kanssa mielimusiikkianne kuunnellen tai leffoja katsellen. Tunnelmallinen illallinenkin onnistuu tässä sviitissä.

Aamulla nautitaan huoneaamiainen kuohuviinin kanssa ja suunnataan katse kohti yhteistä tulevaisuutta.

Tämä sviitti sopii loistavasti myös morsiusaaton huoneeksi morsiamelle ja kaasolle. Pukeutumistilassa on kampaajalle ja meikkaajallekin oma työpöytä.

 

Hääyö sviitissä Original Sokos Hotel Ilveksessä

Vietä hääyö kauniissa, kirkkain värein sisustetussa sviitissä Original Sokos Hotel Ilveksessä! Hääyö hotellissa vie juhlavasti uuteen yhteiseen elämään. Sviiteissä on porekylpyamme, oma parveke sekä erillinen makuu- ja oleskelutila.

Tilaa luksusta hääsviittiin ja varaa ennakkoon samppanjaa, hedelmiä, huoneaamiainen – ja suosittu lemmenlukko. Kun kiinnitätte lukon viereiseen Kehräsaarensillan kupeeseen, saavat jälkipolvet ikuisen muiston hääpäivästänne.

 

***

 

Polttarit Sokos Hotelleissa

Maisemalliset saunapolttarit Tampereella

Haluatko tyyliä polttari-iltaan? Järjestä polttarit Original Sokos Hotel Ilveksen maisema-saunalla hotellin 19. kerroksessa.

Maisema-saunaan ja –kabinettiin mahtuu jopa 30 polttarijuhlijaa. Lauteille noin seitsemän kerralla. Tässä hulppeassa yksityistilassa saunotte, ruokailette ja vietätte iltaa oman seurueen kesken.

Nälkää ei näissä saunapolttareissa nähdä. Maistuisiko vaikka mustamakkara juurespyttipannulla, trendikäs kulhoruoka tai naudanrinta Cobbin salaatilla. Saunamenut 16 – 25 € / henkilö. Menut pidemmän kaavan mukaan maistuvat Ravintola Masuunissa tai Frans & Mariessa.

Sokos Hotel Ilveksen saunoilla on maailman ensimmäinen saunaelämysten Sauna from Finland -sertifikaatti.

Polttari-ilta jatkuu luontevasti hotellin yökerhossa tai Ukko Nooa -pubissa.

 

Saunajoogaa ja spatunnelmaa polttareissa Tampereen Ilveksessä

Järjestä saunapolttarit kylpylätunnelmasta syttyvälle sulhaselle tai morsiamelle Original Sokos Hotel Ilveksessä. Tiedossa on rentoa oloa ja hyvää mieltä!

Perinteinen polttarisauna saa Ilveksessä rentouttavan vivahteen. Uutuutena tarjoamme nimittäin saunaseurueille myös saunajoogaa ja -pilatesta.

Original Sokos Hotel Ilveksen Spa-osastolla polttariporukka raikastuu ja rentoutuu yksityissaunan pehmeissä löylyissä ja allasalueen vesissä.

Saunomisen jälkeen iltaa jatketaan hotellin monipuolisessa ravintolamaailmassa syöden ja nautiskellen. Saunailtoihimme kuuluu sisäänpääsy Ilves Bar & Nightiin, myös esiintyjäiltoina. Legendaarinen yökerho Ilves Bar & Night laittaa lanteet pyörimään hittibiisien tai lavalle nousevien huippuartistien tahdissa.

Saunajooga tai pilates max 8 henkilölle: 100 € / tunti + alv 24%, yli 8 henkilölle 150 e / tunti + alv 24% + tilavuokrat.

Ota yhteyttä ja varaa ainutlaatuiset polttarit ystävällesi.