Food Market Herkun remontti etenee aikataulussa: Uudet pikakassat käytössä ja hevi valmiina – seuraavana vuorossa Bistro ja palvelutiskit


26.7.2019

Stockan alakerta on viime viikot muistuttanut kuhinansa puolesta muurahaispesää. Juhannuksesta startannut Food Market Herkun kokonaisvaltainen remontti etenee aikataulussa ja uudistuneen myymälän avajaisia juhlitaan syyskuun lopulla.


Muutostöiden alkupuolella Herkku sai kauan kaivatut pikakassat ja torimaisuutta huokuvan hedelmävihannesosaston. Asiakkaat ovat kaivanneet myymälään lisää avaruutta, mikä on huomioitu esimerkiksi uusien kalusteiden matalassa designissa ja kylmälaitteiden sijoittelussa. Myös maanläheistä värimaailmaa on toivottu ja se näkyy muun muassa uusissa hyllyissä.

– Tällä hetkellä tehdään juomaosaston saarnipaneelikattoa ja uuden maustealueen kattoa. Kylmätiskit liikkuvat myös koko ajan kohti uusia sijainteja. Seuraavia isoja juttuja ovat Bistron ja perunakellarin rakentaminen. Myös leipäosasto ja palvelutiskien järjestys uudistetaan elokuun aikana. Syyskuun alkuun jäävät sitten miljöö, somistus ja opasteet, Herkun ryhmäpäällikkö Mikko Korpela avaa aikataulua.

”Mahtava asenne ajoittaisesta sekasorrosta huolimatta”

Korpela kehuu niin asiakkaiden, henkilökunnan kuin yhteistyökumppaneidenkin joustoa.

– Työt ovat aikataulussa ja myymälä on jo huomattavasti selkiytynyt alun myllerrysten jälkeen. Vaikka kauppa on luonnollisesti tällaisen rempan keskellä sekainen ja tuotteet vierailla paikoilla, asiakkaat ja henkilökunta ovat uudistuksesta innoissaan ja syksyä odotetaan jo kovasti. Asiakkaidemme palaute on ollut pelkästään positiivista ja työntekijöillä ollut aivan mahtava asenne, hän iloitsee.

Avajaisista tiedotetaan tarkemmin syyskuun aikana. Remontin etenemistä voi myymälässä vierailun lisäksi seurata Food Market Herkku Tampereen Instagramissa.

– Eihän tässä malttaisi enää odottaa, Korpela huikkaa hyllyjen välistä.