Ensimmäinen Emotion avataan Pirkanmaalla


2.4.2009

Pirkanmaan Osuuskauppa vahvistaa erikoisliikekaupan tarjontaansa kauneuden ja pukeutumisen alueilla avaamalla ensimmäisen Emotion-erikoisliikkeen Pirkanmaalle 2. päivä huhtikuuta Kauppakeskus Eloon Ylöjärvelle, osoitteeseen Elotie 1.

Noin 300 m2 kokoinen liike sijoittuu kauppakeskuksen pääsisäänkäynnin varrelle, ja se työllistää 5-6 henkilöä. Emotionin päällikkönä toimii Suvi Manninen.

Uusi kauppakeskus sijaitsee Ylöjärvellä keskeisellä paikalla, ja sen ydinvaikutusalueella asuu osuuskaupan asiakasomistajia noin 14 000 taloutta. Emotion-erikoisliike täydentää asiakasomistajien palvelutarjontaa kosmetiikan, terveystuotteiden ja aluspukeutumisen alueilla.

Emotion on kauneuden, hyvän olon ja hemmottelun erikoisliike, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman huippumerkkejä kosmetiikkaa, tuoksuja ja luontaistuotteita sekä naisille että miehille. Valikoimissa on lisäksi naisten yöasuja, alusvaatteita ja sukkia. Emotion tarjoaa myös tapahtumia, virikkeitä ja elämyksiä viihtyisässä miljöössä sekä mielenkiintoisia uutuuksia ja hintaetuja ajankohtaisista tuotteista. Lisäksi S-Etukortilla saa Bonusta jopa viisi prosenttia.

Emotion on S-ryhmän ketju, jolla on vahvat synergiat Sokoksen kauneuden maailmaan. Suomessa on tällä hetkellä Emotion-yksiköitä yhteensä 16. Osuuskaupan tavoitteena on tulevaisuudessa laajentaa Emotion-ketjua Pirkanmaalla.

Ylöjärven Emotion palvelee ma-pe klo 9-20, la 9-18 ja avausviikon kunniaksi myös sunnuntaina 5.4. klo 12-18.

Lisätietoja:

Toimialajohtaja Heli Hiltunen, puh. 010 767 0810