Energiaa ja hyvää oloa kesään – Valloittava värisuora valtasi kylmäaltaat


10.6.2020

Kesä on värikkäiden herkkujen aikaa! Mehustamon pirteät vitamiinipommit – tuoresmoothiet ja shotit – tuovat hymyn huulille säästä riippumatta. Miltä kuulostaisivat aamupalapöydässä tai piknikillä esimerkiksi Aurinkoterveiset, Bestikset tai Rantapäivä?

Huippusuosion saavuttanut S-ryhmän oma Mehustamosarja on täydentynyt uusilla tuotteilla. Itsepuristettavan appelsiinitäysmehun ja tuoreiden ananasviipaleiden lisäksi saatavilla on nyt liuta toinen toistaan houkuttelevimpia täysmehuja, tuoresmoothieita ja shotteja. Värikkäät tuotteet löytyvät Prismojen ja S-marketien hedelmä- ja vihannesosaston yhteydestä.

– Korkeapainekäsittelyn ansiosta Mehustamon mehut ja smoothiet säilyvät kylmässä pitkään hyvänä. Tuotteelle hellävaraisen käsittelyn avulla maun ja vitamiinien säilyvyyttä pystytään pidentämään ilman lisäaineita, Pirkanmaan Osuuskaupan valikoimapäällikkö Laura Wirola iloitsee.

– Kesällä aion napata smoothiet mukaan ainakin frisbeegolfradalle, jossa vierähtää helposti tunti jos toinenkin. Lämpimillä keleillä eväät kannattaa pakata kylmälaukkuun ja nauttia puistopelien tai rantapäivän lomassa, Laura vinkkaa.