Brain Food -kokousruokavalio yllättää ja luo hyvää oloa


18.4.2018

Suomen Radisson Blu Hotellit panostavat asiakkaan yksilölliseen hyvinvointiin ja vähentävät tarjoamansa ruoan ympäristövaikutuksia.

Uudessa kokousruokavaliossa huomioidaan monipuolisesti yksilön tarpeet, vireystason ylläpito, satokauden tuotteet ja ympäristönäkökulmat. Ruoat tehdään satokausikalenteria mukaillen, kuukausittain vaihtuvista kausikasviksisista ja -juureksista, kaloista, marjoista sekä hedelmistä, lähituottajia ja luomua hyödyntäen, .

Kuusi Brain Food -periaatetta:

  • Perusperiaatteena maistuvat makunautinnot kaikille aisteille
  • Pääasiassa tuoreita, lähellä tuotettuja tuotteita.
  • Runsaasti kalaa, täysjyvätuotteita, hedelmiä ja vihanneksia.
  • Puhtaita aineksia, joita on käsitelty mahdollisimman vähän.
  • Vähemmän lihaa ja aina enintään 10 % rasvaa.
  • Luontaisia makeutusaineita ja aina enintään 10 % lisättyä sokeria. 

Ruokailutottumuksilla on merkittävä vaikutus jaksamiseen. Tutustu ravitsemusasiantuntija Patrik Borgin vinkkeihin, kuinka työpäivän aikana tulisi syödä, että vireystaso säilyy tasaisena koko päivän. Videoon pääset tästä