Bonus, edut ja pankkipalvelut aina mukanasi


1.2.2019

S-mobiili on S-ryhmän asiakasomistajille ja S-Pankin asiakkaille tarkoitettu mobiilisovellus, joka sisältää asiakasomistajuuteen sekä S-Pankin asiakkuuteen liittyviä palveluja.

S-Pankin palvelumyyjä Sanna Partanen käyttää S-mobiilia aktiivisesti. – Sovellus on täynnä arkea helpottavia palveluita, Sanna iloitsee ja kertoo omat suosikkinsa: – Sähköinen ja paperiton kuittipalvelu arkistoi automaattisesti kassa- ja takuukuitit. Pankin puolella tilin saldon ja säästöjen seuranta on helppoa, siirrot omien tilien välillä hoituvat kätevästi ja laskujen maksu käy nopeasti mobiilitunnistautumisella.

Päivittäiset raha-asiat hoituvat S-mobiilissa helposti, minkä lisäksi sovelluksessa voi seurata talouden bonusostoja lähes reaaliajassa. – Kuunvaihteen lähestyessä kannattaa tarkastaa ostojen tilanne ja jos seuraava bonusporras on lähellä, voi käydä vaikka tankkaamassa auton pari päivää aiottua aiemmin, Sanna vinkkaa.

S-mobiiliin tuodaan pian myös Omat ostot -palvelu, jossa ostoja voi seurata tuoteryhmä- ja tuotetasolla. Syksystä asti palvelua on jo päässyt käyttämää Omalla S-kanavalla. – On todella kiinnostavaa tutkia omia ostoksia ja seurata, mihin raha menee, Sanna toteaa ja jatkaa: – Esimerkiksi muovikasseja kuluu yllättävän paljon, vaikka yritän aktiivisesti käyttää kestokasseja.

Sanna suosittelee S-mobiilia jokaiselle asiakasomistajalle. – Kannattaa rohkeasti kokeilla, ja S-Pankkipisteelle voi aina tulla kysymään neuvoa.