Biohajoavat vaipat tulivat


10.9.2008

S-ryhmä toi syyskuun alussa tuotevalikoimaansa maailmalla palkitut ja kiitellyt biohajoavat Nature Babycare -vauvanvaipat ja -lastenhoitotarvikkeet. Erityiseksi vaippalanseerauksen tekee se, ettei bränditoimittajilla ole tarjolla vastaavia tuotteita.

– Uudet vaipat vähentävät ympäristökuormitusta, sillä Nature Babycare -vaipat koostuvat yli 60-prosenttisesti biohajoavista raaka-aineista – toisin kuin perinteiset kertakäyttövaipat, kertoo hankintapäällikkö Eero Linna Inex Partnersista.

Ympäristön ja vauvan ehdoilla

Nature Babycare -tuotemerkillä kauppoihin tulevissa biohajoavissa vaipoissa on huomioitu paitsi ympäristöystävällisyys myös vaipan käyttäjä – siis lapsi. Ruotsalaiseen innovaatioon perustuvat uudet vaipat ovat perinteisiä vaippoja käyttäjäystävällisempiä. Niiden materiaalit on suunniteltu perinteisiä vaippamalleja hengittävämmiksi ja ihoystävällisemmiksi.

– Vaippojen tuotekehittelyn yhtenä lähtökohtana ympäristöystävällisyyden ohella on ollut se, että lapsen herkkää ihoa vasten tulee öljypohjaisen muovin sijaan turvallinen ja hengittävä materiaali, kertoo Nature Care -tuotemerkin perustanut Marlene Sandberg.

Saatavilla Prismoista ja S-marketeista

Biohajoavat vaipat tulivat Suomessa myyntiin Prismoihin ja S-marketeihin. Ekologisuudellaan ja käyttäjäystävällisyydellään ne tuottavat lisäarvoa niin kuluttajille kuin kaupallekin. Uudet biohajoavat vaipat ovat myös laadultaan erinomaisia.

– Uudet vaipat ovat läpikäyneet pitkän tuotekehitysprosessin, mikä takaa tuotteiden erinomaisen laadun. Sekä kauppa että kuluttajat ovat olleet vaippoihin todella tyytyväisiä eri puolilla maailmaa. Uskon Nature Babycare -vaippojen ja -lastenhoitotarvikkeiden menestyvän hyvin myös Suomessa. Tavoitteenamme on saada uudet tuotteet kauppojen hyllyille syyskuun alussa, Eero Linna valottaa. (KS, 8.9.2008)