Ässäpäälliköksi valitulle Tuula Markkulalle palvelu on sydämenasia


26.9.2018

Sokos Tampereen myyntipäällikkö Tuula Markkula sai valtakunnallisilla S-Päällikköpäivillä hienon tunnustuksen. Hänet palkittiin S-ryhmän Ässäpäällikkönä. Tuula toimii miesten pukeutumisen ja jalkineiden osaston päällikkönä. Hän on kokenut ammattilainen, jonka osaamista ja tekemistä arvostetaan niin tiimiläisten, kollegoiden kuin johdon ja Sokos-ketjun taholla.

– Tuulan ajattelua ohjaa vahvasti pyrkimys loistavaan asiakaskokemukseen, oli sitten kyse myynnin johtamisesta, esillepanojen tekemisestä tai valikoiman rakentamisesta. Hän uskaltaa kertoa näkemyksiään kaikilla eri foorumeilla ja hänellä on ollut vahva rooli Tampereen miesten pukeutumisen osaston tuloksen kehittyessä nykyiselle tasolleen, henkilöstöjohtaja Tero Hassinen ja toimialajohtaja Ville Jylhä kertovat.

Tavoitteellinen ja määrätietoinen johtamisote saavat henkilökunnan sitoutumaan ja  ponnistelemaan yhteisten tavoitteiden eteen. – Tuula työskentelee asiakasrajapinnassa suurimman osan työajastaan ja luo turvallisen ympäristön, jossa jokaisen on helppo tehdä töitä. Hän mahdollistaa selkeillä tavoitteilla ja jatkuvalla palautteella koko henkilöstön onnistumisen ja kehittymisen, Hassinen ja Jylhä kiittelevät.


Pirkanmaan Osuuskaupan väki onnittelee lämpimästi Tuulaa!