Asiakkaillamme on sydän paikallaan


25.1.2018

Vaikka joulu on monille ilon ja yhdessäolon aikaa, on se valitettavasti myös aikaa, jolloin yksinäisyys ja taloudellinen eriarvoisuus helposti korostuvat. Vuonna 2017 Pirkanmaan Osuuskauppa oli jälleen mukana Joulupuu- ja Ole joulupukkina seniorille -kampanjoissa, joissa asiakkaillamme oli mahdollisuus välittää joulumieltä tuntemattomalle tarvitsijalle. Oli mahtava huomata, että näihin todella haluttiin lähteä mukaan. Kampanjoissa lahjoittajat ja vastaanottajat pysyivät halutessaan toisilleen tuntemattomina.


Jokainen lapsi on lahjan arvoinen

Joulupuu-kampanjalla kerättiin vähävaraisten perheiden 0-17-vuotiaille lapsille lahjoja. Kampanjassa mukana olevissa toimipaikoissa oli joulukuusi, josta asiakas pystyi poimimaan lahjan saajan iän ja sukupuolen kertovan pakettikortin. Lahjan hankittuaan paketin pystyi toimittamaan mihin tahansa mukana olevaan toimipaikkaan. Toimipaikoista lahjat noutivat Tammerkosken, Pirkanmaan ja Valkeakosken Nuorkauppakamarin henkilökunta. Nuorkauppakamarin toimesta lahjat toimitettiin niitä tarvitseville perheille.

Tavoitteenamme oli, että jokainen lahjantarvitsija saisi pienen paketin aattoillan riemuksi. Tänä vuonna Pirkanmaan Osuuskaupan toimipaikoista kertyi yhteensä 6379 pakettia, lämmin kiitos kaikille mukana olleille.

Pieni ele tuo paljon iloa

Home Instead Seniorihoiva järjesti tänäkin vuonna Ole joulupukkina seniorille -kampanjan, jonka kautta asiakkaat pystyivät ilahduttamaan yksinäisiä senioreita kukkalahjoituksilla. Kampanjaan pääsi osallistumaan Pirkanmaan Osuuskaupan Prismoissa, Sokoksessa ja Kodin Terrassa. Asiakkaan tuli valita lahjoitettava kukka ja kukkaan kiinnitettävä kortti, jossa luki seniorin nimi ja ikä. Korttiin sai kirjoittaa haluamansa jouluterveiset ilahduttamaan kukan vastaanottajaa. Vuonna 2017 joulukukkalahjoituksia tuli yhteensä huimat 1714 kappaletta, lämmin kiitos kaikille Joulukukka-keräykseen osallistuneille.