Asiakkaiden toiveisiin on vastattu – aukioloaikoja laajennetaan 37 myymälässä


31.3.2017

Pirkanmaan Osuuskauppa laajentaa jälleen kauppojen aukioloaikoja asiakastarpeisiin pohjautuen.  Lainmuutos vapautti aukiolot vuoden 2016 alusta ja asiakaspalaute tehtyyn muutokseen liittyen on ollut positiivisen innostunutta. Huhtikuun alusta alkaen Pirkanmaan alueella viisi Prismaa, 21 S-marketia ja 11 Sale-myymälää palvelee entistä laajemmin aukioloajoin. Lisäksi mökkiläisten suosimilla kesäpaikkakunnilla aukioloja muutetaan myös kesäkuukausien ajaksi.

Asiakkaat päättävät

Kauppojen aukioloajat vapautuivat reilu vuosi sitten ja Pirkanmaan Osuuskauppa tarttui heti mahdollisuuteen olla avoinna asiakkaita joustavammin palvellen.

– Asiakkaat ovat reilun vuoden verran asioineet kauppojen uusien aukioloaikojen mukaisesti. Vuosi sitten kerroimme, että katsomme rauhassa aikojen toimivuutta ja olemme valmiit miettimään uusia ratkaisuja. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta liittyen arjen helpottumiseen ja tähän pohjautuen osa toimipaikoistamme tulee jatkossa palvelemaan entistä laajemmin. Erityisesti iltoihin on toivottu lisää tunteja, kertoo osuuskaupan toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko.

Myymälöiden uudet aukioloajat löytyvät osoitteesta: www.pokaukiolot.fi


Lisätietoja: Pirkanmaan Osuuskauppa, toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko, 010 7670070