Asiakasomistajat voivat nyt vaikuttaa Pirkanmaan Osuuskaupan vastuullisuusyhteistyöhön


7.1.2014

Kannustajat-ohjelmaan on valittu ensimmäiset kymmenen yhdistystä 

Yhteistyöstä haluttiin läpinäkyvää

Pirkanmaan Osuuskauppa on ottanut käyttöön Kannustajat-ohjelman, jonka avulla asiakasomistajat voivat vaikuttaa osuuskaupan vastuullisuusyhteistyöhön. Osuuskauppa valitsee enintään kymmenen kannustettavaa yhdistystä puolen vuoden kannatusjaksolle. Mitä enemmän asiakasomistaja kerryttää itselleen Bonusta sitä enemmän hänen kannattamansa yhdistyksen tukipotti kasvaa. Yhdistyksille maksettava tuki ei ole pois asiakasomistajille maksettavasta Bonuksesta.

Osuuskaupalla on muutamia suurempia yhteistyökumppaneita, kuten SOS-Lapsikylä, SPR ja MLL. Tampereen Prismat lahjoittavat myös ruokaa RuokaNysselle. Pienimuotoisempi yhteistyö on nyt korvattu Kannustajat-ohjelmalla.

– Halusimme tehdä yhteistyötämme läpinäkyvämmäksi. Meille on myös tärkeää tarjota asiakasomistajille mahdollisuus vaikuttaa toimintaamme, ovathan he osuuskaupan omistajia. Yhdistykset ovat olleet mielissään Kannustajat-ohjelmasta, joka antaa heille tärkeää näkyvyyttä ja sen avulla toivottavasti myös lisää jäseniä, Pirkanmaan Osuuskaupan asiakkuus- ja markkinointijohtaja Katriina Kiviluoto kertoo.

Tammi–kesäkuun 2014 kannustettavat ovat pääosin urheiluseuroja

Asiakasomistajille esitellään yhdistykset ja kerrotaan jo etukäteen, mihin ne tukisummansa aikovat käyttää.

Ensimmäiselle kannustusjaksolle valittiin:
Kangasala SK ry, suunnistuksen erikoisseura
Lempäälän Pandat ry
Parkanon Kiekko ry / leijonakiekkokoulu ja G06
Pirkkalan Pirkat ry / B-pojat ja C2-pojat salibandy
Räpsä ry, Hämeenkyrö
Suomen ITF Taekwon-Do ry / Pirkanmaan seurat
Tampereen Kesäsiirtolayhdistys ry
Uplakers ry / taitoluistelu, Ylöjärvi
VaPS Jääliikunta ry / VaPS Ringette, Sastamala
Virtain Kiekko-Karhut ry

Nettisivuiltamme s-kanava.fi löytyy lisätietoa Kannustajista ja lomake, jolla yhdistykset voivat hakea mukaan ohjelmaan. Asiakasomistaja voi ilmoittautua Kannustajaksi Omalla S-kanavalla.