Arjen fiestaa ja itse tuunattavia jälkkäreitä – tällainen on Linnainmaan ravintolauutuus


10.11.2023

Linnainmaan Prisman kainaloon aukeaa alkuvuodesta uusi ravintola, Kalevan Prismastakin tuttu Pizza&Buffa. Saataville tulee lounasbuffet, arki-iltojen fiestabuffet ja viikonloppubuffet – kukin omalla makumaailmallaan.

– Pizza&Buffa valikoitui konseptiksi Linnainmaalle erityisesti siksi, että olemme saaneet alueella asioivilta paljon toiveita monipuolisemmasta lounastarjoomasta. Buffetin hintaan kuuluu aina salaattipöytä, lämmin kotiruoka, pizzat, virvoitusjuomat sekä kahvi tai tee. Päivän kääntyessä iltaan pientä juhlaa arkeen ja lisäpotkua kauppareissuihin taas tarjoaa koko perheen fiestabuffet. Silloin pöytä on katettu pizzoilla, lohkoperunoilla, vaihtuvilla kasvisruokavaihtoehdoilla, lihapullilla, siivillä, lämpimillä kasviksilla, salaateilla ja kebabilla. Samoin viikonloppubuffetissa kukin voi rakentaa ateriansa joko kevyemmin tai tuhdimmin. Salaattibuffa ja pizzat ovat aina ostettavissa myös erikseen, ryhmäpäällikkö Mika Leivo kertoo.

Linnainmaan Prisman ravintolamaailmassa palvelevat jatkossa Pizza&Buffa sekä nykyisellään toimiva Hesburger.

– Siipiweikot Mini jää talven aikana Linnainmaalta pois, mutta löytyy yhä tuttuun tapaan Kalevan, Lielahden ja Pirkkalan Prismoista. Haluankin jo tässä kohtaa kiittää koko Siipiweikkojen huikeaa ja ammattitaitoista porukkaa kaikesta yhteistyöstämme Linnainmaalla, Mika kiittää.

Makeaa mahan täydeltä

Herkullisten pizzojen lisäksi Pizza&Buffa on ollut pienimpien asiakkaidensa suosiossa erityisesti jälkiruokasirkuksen myötä.

– Jos suolaisen jälkeen vatsassa on vielä tilaa, ruokailuhetken kruunaa jäätelöbuffet tai jälkkärisirkus. Ja siinä sirkuksessa kukin saakin olla oma tirehtöörinsä ja luoda värikkäitä makuyhdistelmiä amerikkalaisista pannukakuista, irtomakeisista, pehmyt-jäätelöstä, rocky roadista, popcornista, kastikkeista ja strösseleistä.

Nälkä uusille työkokemuksille? – Kokkien rekrytointi käynnissä nyt

Tavoiteaikataulun mukaan Pizza&Buffan avajaisia vietetään tammi–helmikuun taitteessa. Kokkien rekrytointi uuteen ravintolaan on parhaillaan käynnissä.

– Etsin työkavereikseni iloisia ja reippaita asiakaspalvelusta pitäviä tyyppejä. Konkareiden ohella otamme ilolla vastaan hakemuksia myös alasta kiinnostuneilta uusilta tulokkailta. Erilaisista ihmisistä koostuva tiimi on työyhteisössä valtava rikkaus – tärkeintä on asenne. Eli rohkeasti vain hakemusta tulemaan, Mika kannustaa.

Lue tästä kokin tarkempi tehtäväkuvaus ja hae Mikan työkaveriksi!

Prisma Linnainmaa | Liikekatu 3, Tampere