Anna jouluna aikaa oikeasti tärkeille asioille


16.12.2021

Jutun kirjoittanut Roosa Tuomi työskentelee Lempäälän S-marketissa.

Olen se tyyppi, joka ripustaa jouluvalot ikkunaan jo syyskuussa. Rakastan joulua. Siksi on ollut erityisen kutkuttavaa päästä kokemaan joulutohina ensimmäistä kertaa nyt myös kaupan puolella. Aloitin työt Lempäälän S-marketissa viime kesänä ja olen tohkeissani seurannut joulusesongin rakentumista hyllyihin – ensimmäiseksi joulumakeiset ja -kalenterit, sitten piparitaikinat ja lopulta perinteiset jouluruoat. Ah, parasta!

Joulussa minulle tärkeintä on rauhoittuminen. On ihanaa tunnelmoida kynttilänvalossa jouluherkkuja maistellen ja viettää aikaa läheisten kanssa. Ei ihme, että joulua sanotaan valon juhlaksi.

Monelle joulu on kuitenkin varsin raskasta aikaa. On stressiä ja kiirettä. Tuskailua kaupan hyllyllä. Varsinkin tänä vuonna, kun pääsemme jälleen ”luvan -kanssa” viettämään aikaa perheen ja suvun kanssa, voi moni kokea turhankin isoja –paineita esimerkiksi tarjoiluista. Sinkoilu paikasta toiseen vie voimat ja varastaa lopulta ajan perheen yhteisiltä hetkiltä.

Joulun voi onneksi hoitaa helpomminkin. Me osuuskauppalaiset olemme luoneet palveluita, jotka auttavat juhlavalmisteluissa ja vapauttavat aikaa oikeasti -tärkeille asioille. Esimerkiksi S-kaupat.fi:stä saat tilattua kaikki joulupöydän antimet. Kyseessä on S-ryhmän uusi ja helppokäyttöisempi ruoan verkkokauppa, joka tulee pikkuhiljaa korvaamaan nykyisen Foodien. S-kaupat.fi:hin on syksyn aikana siirtynyt meiltä Pirkanmaaltakin jo useampi toimipaikka, ja sen tavoitteena on helpottaa arkea ja juhlaa entistä paremmin.

Tiesithän, että myös Prismojemme ja S-marketiemme Ruokatorin herkut, kuten viipaloidun kinkun, rosollin, laatikot ja vaikkapa itse tehdyn riisipuuron, saat tilattua verkkokaupasta ilman lieden äärellä huhkimista? Mieti, mihin kaikkeen tuon ruoanlaittoon kuluvan ajan voisi käyttää!

Jos kuitenkin päätät pistäytyä kaupassa, lupaamme tehdä ostosreissustasi sujuvan ja mukavan. Kysy rohkeasti apua Ruokatoriemme mahtavilta asiantuntijoilta – reseptejä ja ohjeita on takuuvarmasti tarjolla. Sivulta 5 saat jo vinkkejä siihen, millaista joulukalaa juhlapyhinä kannattaa tarjoilla.

Moni laittaa tänä vuonna pitkästä aikaa korkkarit kattoon ja suuntaa pikkujouluihin ja uudenvuoden pippaloihin. Mitäpä jos jättäisit juhlavalmistelut -ammattilaisen huoleksi? Sokos Emotion ja Hyvä Olo -parturi-kampaamo auttavat meikki- ja hiustuotteiden valinnassa ja taikovat juhlalookin hetkessä. Ansaitset myös oman hemmotteluhetken, onhan joulu aikaa myös itselle.

Ihanaa joulun odotusta!