Anna joululahjaksi S-ryhmän lahjakortti


18.11.2015

Lahjakortti pitää vuodesta toiseen pintansa suosittuna joululahjana. Tänä vuonna uutuutena on tehty ketjukortteja Sokokselle, Marks&Spencerille, Emotionille sekä ABC:lle. Ravintolalahjakortti on saanut täksi vuodeksi uuden ilmeen.

Lahjakortti käy maksuvälineenä peräti parissa tuhannessa S-ryhmän toimipaikassa ympäri Suomen, muun muassa Prismoissa, Sokoksissa, Saleissa, Alepoissa, ABC-asemilla ja Sokos Hotelleissa. Ketjujen omilla lahjakorteilla voi maksaa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa Suomessa riippumatta siitä, minkä ketjun lahjakortti on kyseessä.

Lahjakortille voi ladata 10–250 euroa ja se on voimassa 24 kuukautta latauksesta tai edellisestä ostoskerrasta. Jäljellä oleva saldo näkyy ostosten kassakuitista. Kortin saldon ja voimassaoloajan voi tarkistaa S-ryhmän toimipaikan kassalla Suomessa. Bonusta kertyy lahjakortilla tehdyistä ostoksista, kunhan asiakas esittää S-Etukortin kassalla.

Lahjakortteja voi ostaa S-ryhmän toimipaikkojen kassoilta. Yritykset voivat tilata lahjakortit myös netistä osoitteesta www.s-lahjakortti.fi.