Änärikiertue valtaa Pirkanmaan Prismat


30.1.2020

Prisma ja Finnish Esports League käynnistävät NHL 20 -pelissä (PS4) 11.2.–16.2. pelattavan turnauskiertueen.

Pelit pelataan Pirkanmaan alueen Prismoissa. Esikarsintapelit järjestetään kuudessa Prismassa ja kiertueen jokaisen ottelupäivän mestari saa paikan Lielahden Prismassa 16.2. pelattavaan finaaliturnaukseen. Jokaisen pelipäivän voittaja saa 100 euron lahjakortin Prismaan ja finaaliturnauksen voittaja palkitaan 500 euron lahjakortilla sekä Prisma Trophy -pokaalilla.

Prisman esikarsintapeleissä on myös luvassa haastepiste, jossa kuka tahansa pääsee pelaamaan ja haastamaan vaikkapa vanhempansa NHL 20 -pelissä. Myös haastepisteellä jaetaan huikeita palkintoja.

– On hienoa nähdä, miten koko Tampere muuntautuu esports-kaupungiksi ja e-sports on kaikkien huulilla. Tämä tuntuu ottaneen paikkansa koko kansan tietoisuudessa, Prisma-ryhmäpäällikkö Heidi Numminen iloitsee.

NHL-kiertuetta on järjestämässä myös tamperelainen Ahlmanin ammattiopisto, joka tarjoaa perinteisempien koulutusalojen lisäksi muun muassa e-sports-linjan, jossa jokainen voi kehittää itseään kilpapelaajana, omistautua treenaamiselle sekä oppia, mitä menestyminen vaatii pelitaitojen lisäksi.

– Yhteistyö Prisman ja FELin kanssa on mainio mahdollisuus päästä näyttämään uusille kohderyhmille, mistä kilpapelaamisessa sekä vastuullisen pelaamisen kulttuurissa on kyse. Haluamme tuoda e-sportsia yhä lähemmäs ihmisten arkea, eikä siihen missioon ole parempaa kumppania kuin Prisma, jolla on vahva jalansija myös pirkanmaalaisten elämässä, kertoo Ahlmanin koulutuspäällikkö Jari Yltävä.

Sunnuntaina 15.2. on luvassa todellinen karkkipäivä, sillä Lielahden Prismassa lauteille astelee Finnish Esports Leaguen kaksinkertainen NHL-mestari sekä pelin maailmanmestaruuden Las Vegasissa voittanut Erik ”Eki” Tammenpää. Tammenpää kuittasi toissavuotisesta mestaruudestaan huimat 50 000 dollaria.

– Huippua, että FELin turnauksesta maailmalle ponnistanut Eki ottaa osaa kiertueeseen. Samalla voimme tarjota kaikille halukkaille mahdollisuuden mitata omia taitojaan todistetusti maailman parhaimpiin lukeutuvaa pelaajaa vastaan. Jos joku voittaa Ekin niin lupaan, että palkinto tulee olemaan aivan mieletön, hehkuttaa FELin myynti- ja markkinointijohtaja Matti Kailanto.

Tammenpää myös selostaa Lielahden Prismassa pelattavan finaalin. Prisman ja FELin NHL-kiertueen finaaliin etenevä kaksikko saa suoran kutsun Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 28.2.–1.3. järjestettävässä LanTrek-lanitapahtumassa pelattavaan NHL-turnaukseen.

KIERTUEEN AIKATAULU

Tiistai 11.2. Prisma Koivistonkylä klo 16–21
Keskiviikko 12.2. Prisma Nokia klo 16–21
Torstai 13.2. Prisma Kangasala klo 16–21
Perjantai 14.2. Prisma Kaleva klo 16–21
Lauantai 15.2. Prisma Ideapark klo 10–15 (tapahtuma Ideaparkin keskusaukiolla)
Sunnuntai 16.2. Prisma Lielahti klo 11–15.30, finaaliturnaus klo 16–21

Ilmoittaudu mukaan tästä!