Afrikkalainen kanakastike


17.9.2019

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px}
span.Apple-tab-span {white-space:pre}

1–2 sipulia

350 g maustamattomia kanasuikaleita

1 iso prk paseerattua tomaattia

0,5 l vettä

2–3 rkl maapähkinävoita

1 kanaliemikuutio  

3 porkkanaa

½ tl kuivattua chiliä

¼ tl cayennepippuria  

öljyä

suolaa maun mukaan 

 

Pilko porkkanat isoiksi paloiksi.  Paista sipulit öljyssä. Lisää joukkoon paseerattu tomaatti ja maapähkinävoi, sekoita ja lisää porkkanat. Lisää vesi, kanaliemikuutiot ja kanasuikaleet. Lisää chili, cayennepippuri, suola ja keitä kastiketta kasaan noin 20 minuuttia. Tarjoile riisin kanssa.