ABC:llä tankkaat taloudellisesti


23.1.2014

ABC:llä saat tankin kuin tankin täyteen laajasta polttonestevalikoimasta. Samalla kerrytät mukavasti Bonusta.

Tiesitkö, ettei ole ihan sama mitä tankkiisi tankkaat? ABC:n polttonestevalikoimasta löydät juuri sinun autoosi sopivan huippulaadun helposti. Tutustu alla polttonestelaatujen esittelyyn ja tankkaa autosi taloudellisesti.

95E10

Perinteinen 95-oktaaninen bensiini, jossa 10 % etanolia. Soveltuu useimpiin autoihin. Voit varmistaa E10-laadun sopivuuden autoosi netistä osoitteessa www.e10bensiini.fi. E10-bensiinin tunnistat tankatessa vihreästä syöttöpistoolista; huomaa merkintä 95E10 kahvan päällä.

98E5

Vanhempiinkin autoihin soveltuva 98-oktaaninen polttoaine sisältää 5 % etanolia. Mikäli autoasi ei ole valmistajan toimesta hyväksytty käyttämään E10-bensiiniä, suosittelemme E5-bensiinin käyttöä polttoainelinjan ja moottorin vaurioiden välttämiseksi. E5-bensiinin tunnistat tankatessa vihreästä syöttöpistoolista; huomaa  merkintä 98E5 kahvan päällä.

EkoFlex E85

Jopa 85 % etanolia sisältävä E85 on perinteisistä bensiinilaaduista ympäristöystävällisin. EkoFlex E85 -polttoneste on kotimainen tuote, joka on kehitetty suomalaisiin oloihin. Se valmistetaan kotimaisesta elintarviketeollisuuden biojätteestä siellä, missä raaka-ainetta syntyy, joten myös kuljetusketju valmistuksesta ABC-asemalle on lyhyt. E85-polttonesteen tunnistat tankatessa sinisestä syöttöpistoolista.

Pirkanmaalla EkoFlex E85 -polttoainetta on tankattavissa Koivistonkylän, Kolmenkulman, Lielahden, Teivon ja Tesoman ABC-asemilla.

Smart Diesel

Smart Diesel on älydiesel, joka käy kaikkiin dieselmoottorilla varustettuihin autoihin niiden iästä riippumatta. Uusien autojen moottorit pystyvät hyödyntämään huippulaatuisen dieselin ominaisuuksia parhaiten, mutta vanhempien autojen osalta sen puhdistavat ominaisuudet ovat erityisen hyödyllisiä. Smart Dieselin tunnistat tankatessa mustasta syöttöpistoolista.

Polttoöljy

Lämmitys- ja moottorikäyttöön tarkoitettu polttoöljymme on aina talvilaatuista (PÖ-29), joka toimii jopa -34 asteen pakkasessa. Punaisesta syöttöpistoolista ja Pö-merkinnästä tunnistettava polttoöljy ei ole tarkoitettu tieliikennekäyttöön. Tuote sisältää korroosiota estävän ja sähkönjohtavuutta parantavan lisäaineen sekä voitelevuuslisäaineen. Tuote täyttää Vna:n 1206/2010:n ja SFS-EN 590 sekä direktiivin 2009/30/EY vaatimukset.

Polttoöljyä saat Pälkäneen, Teivon ja Tesoman ABC-asemilta.

Bonusta tankkauksesta jopa 5 %

Muista käyttää tankatessasi S-Etukorttiasi ja kerrytät mukavasti Bonustasi. Mikäli tankkaamasi polttonesteen mittarihinta on 1,60 €/l, saat joka litralta jopa 8 snt Bonusta. Kun vielä maksat ostoksesi S-Etukortillasi, saat lisäksi 0,5 % maksutapaetua. Mikäli kuukauden bonustasosi on 5 % ja maksat tankkauksesi S-Etukortilla, tankkaamasi polttonesteen lopullinen hinta on sinulle vain 1,512 €/l.