ABC vahvistaa kahvilatarjontaansa kotimaisilla Arnolds-donitseilla


18.1.2019

Koko Suomen kattava ravintolaketju ABC tuo Arnolds-donitsit valtakunnallisesti myyntiin vuoden 2019 aikana. Positiivisen asiakaspalautteen ja kasvavan kysynnän myötä Arnolds-donitsit tuodaan nyt valtaosaan ravintoloista.

Pirkanmaalla konseptia on jo testattu ABC Kolmenkulmassa ja Lähi-ABC Kalevassa. – Arnoldsin donitsit ovat olleet asiakkaille positiivinen yllätys. Tuotteella on vahva brändimielikuva ja donitsi itsessään on laadukas ja myyvä tuote, Pirkanmaan Osuuskaupan ryhmäpäällikkö Tarja Nieminen kertoo. – Henkilökunta on innostunut Arnoldsin tuotteista, he suosittelevat ja myyvät donitseja mielellään, koska tuote on laadukas ja hintansa veroinen.

ABC:n valikoimaan tulevat Arnoldsin suosituimmat donitsit sekä Arnolds-kahviloista tutut, kotiin tai työpaikalle vietävät monidonitsipakkaukset. – Donitsit ovat perus pullan, munkin ja wienerin rinnalle hyvä lisä ja tuo vaihtoehtoa ja vaihtelevuutta valikoimaan, Tarja kertoo. Donitsit sopivat myös erityisruokavaliota noudattaville, sillä aihio on lähtökohtaisesti munaton ja maidoton, täysin vegaanisena tuotteen saa tummasuklaa kuorrutuksella ja mantelirouheella.

Vuonna 1991 Suomessa perustettu kahvilaketju Arnolds laajentui nopeasti valtakunnalliseksi franchising-ketjuksi. Arnolds-kahviloissa päivittäin leivotut tuotteet valmistetaan kuorrutetta myöden alkuperäisreseptin mukaan käsityönä, ja nyt ABC-asemille rantautuvista klassikkotuotteista onkin kertynyt monille suomalaisille tuttuja makumuistoja. – Hienoa, että yhteistyö on solmittu kotimaisen, laadukkaita tuotteita toimittavan ketjun kanssa, Tarja iloitsee.

Helmikuun alusta alkaen Arnolds-donitseilla päästään herkuttelemaan myös ABC Lahdesjärvellä, ABC Pirkkalassa sekä ABC Toijalassa. Donitsit sopivat hyvin myös Hesburgerin hampurilaiskonseptin kylkeen, tämän päivän nopeaan tarpeeseen, Tarja pohtii. – Arnolds täydentää ABC-kokonaisuuden valikoimaa ja istuu sinällään loistavasti ABC ympäristöön.