ABC Prisma Ideaparkin automaattiasema on uudistunut


22.4.2014

Aseman polttonestetarjonta monipuolistuu ja asiointi helpottuu

Pirkanmaan Osuuskauppa kehittää Prisma Ideaparkin ABC-automaattiaseman palveluita. Polttonestesäiliöt vaihdettiin jo aiemmin kaksivaippaisiksi, minkä ansiosta asema täyttää jo nyt vuonna 2020 voimaan astuvat uudet jakeluasemarakentamista koskevat vaatimukset. Nyt tehdyssä uudistuksessa aseman energiatehokkuus parani entisestään muun muassa uuden LED-valoilla toteutettavan valaistuksen myötä, minkä lisäksi aseman palveluita kehitettiin entistäkin asiakasystävällisemmiksi.

E85 on ympäristöystävällinen vaihtoehto

ABC Prisma Ideaparkin polttonestevalikoima laajeni etanolipohjaisella E85-biopolttonesteellä. – E85:n etanolikomponentti on uusiutuva luonnonvara, minkä lisäksi E85-ajoneuvojen päästöt ovat huomattavasti perinteisiä bensiiniajoneuvoja matalampia, kertoo Pirkanmaan Osuuskaupan polttonestekauppias Riku-Pekka Lehtonen.

E85:n myötä asemalta löytyy peräti viittä erilaista polttonestettä. Monipuolinen valikoima palvelee kauppakeskuksen ja ABC:n laajaa asiakaskuntaa. – ABC Prisma Ideapark on koko Suomen asema, minkä lisäksi lähistöllä sijaitsee useita maatiloja ja työmaita, joiden koneet käyvät polttoöljyllä, Lehtonen kertoo. – Haluamme palvella kaikkien asiakkaidemme tarpeita tasapuolisesti, hän jatkaa.

Uudet korttiautomaatit helpottavat ja nopeuttavat asiointia

ABC Prisma Ideaparkin uudistuksessa on kiinnitetty huomiota myös aseman esteettömyyteen. – Automaattien käyttäjätoiminnot sijoitettiin matalammalle, jotta ne olisivat aiempaa paremmin kaikkien asiakkaiden ulottuvilla, Lehtonen kertoo. Uudistuksen yhteydessä kortti- ja seteliautomaatit korvattiin uusilla korttiautomaateilla. Lehtosen mukaan setelimaksaminen on käynyt äärimmäisen harvinaiseksi. – Tämän lisäksi kortilla maksaminen on turvallisempaa, nopeampaa ja helpompaa kuin käteisellä maksaminen, hän perustelee automaattiuudistusta.