ABC Orituvan uusi mittarikenttä tarjoaa viittä erilaista polttonestettä


4.11.2014

Valtatie 9:n varrella sijaitsevan maankuulun taukotuvan palvelut kehittyivät, kun ABC Oritupa sai uuden mittarikentän. Vanha mittarikenttä on purettu ja tilalle on tullut paikoitusalue. Uusi mittarikenttä sijaitsee pysäköintialueen Tampereen puoleisessa päädyssä.

– Piha-alue ei ole enää niin ruuhkainen. Mittarikentän uuden sijainnin myötä sekä tankkaus että liikennemyymälässä asiointi helpottuvat. Myös invapysäköinti on nyt paremmalla sijainnilla, polttonestekauppias Riku-Pekka Lehtonen kertoo.

Uusi mittarikenttä on energiatehokkaampi ja LED-valaistu. ABC Oritupa tarjoaa nyt viittä erilaista polttonestettä. Uutuuksia ovat polttoöljy ja E85-biopolttoneste. Biopolttonesteen etanolikomponentin valmistamiseen käytetään muun muassa Pirkanmaan Osuuskaupan biojätettä, josta jatkojalostettua E85:tä voi tankata jo joka viidennellä Pirkanmaan Osuuskaupan ABC-asemalla. E85-ajoneuvojen päästöt ovat huomattavasti perinteisiä bensiiniajoneuvoja matalampia.

Orituvalta saat kätevästi tankkauksen lisäksi myös ruokakaupan ja ravintolan palvelut kodikkaassa miljöössä, kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä.


Lisätietoja: Polttonestekauppias Riku-Pekka Lehtonen, 010 7670078