ABC Orituvalle on avattu sähköautojen pikalatauspiste


17.11.2017

Seuraavana vuorossa on ABC Kolmenkulma

Pirkanmaan Osuuskauppa ja Fortum tuovat yhteistyössä kaksi uutta sähköautojen pikalatauspistettä Pirkanmaan ABC-asemille. Yhteistyön tarkoituksena on entisestään parantaa Suomen valtaväylien varrelle sijoittuvaa pikalatauspisteiden verkostoa, joka osaltaan mahdollistaa sähköautoilla liikkumisen Suomessa. ABC Orituvan latauspiste avattiin torstaina 16.11. ja seuraavaksi asennustiimi siirtyy ABC Kolmenkulmaan, jonne latauspiste valmistuu lähiaikoina.

Latauspiste kannustaa asiakkaita ympäristöystävällisyyteen

Molempien asemien latauspisteeltä löytyy pikalaturi, jonka 50 kilowatin maksimiteholla saa ladattua noin puolessa tunnissa sähköauton akun 80-prosenttisesti täyteen, mikä takaa yli 100 kilometrin toimintasäteen. Pikalatauksen lisäksi tarjolla on peruslatauspiste, jossa voi ladata kahta autoa yhtä aikaa. Type2-malliset latauslaitteet tarjoavat keskinopeaa latausta 22 kilowatin teholla.

– Haluamme kannustaa asiakkaitamme ympäristöystävällisempään autoiluun tarjoamalla monipuolisia vaihtoehtoja, kertoo polttonestekauppias Riku-Pekka Lehtonen. – Uusien latauspisteiden myötä sähköautoja voi ladata kätevästi jo seitsemässä osuuskaupan toimipaikassa esimerkiksi kauppareissun tai lounastauon yhteydessä.

Fortumin operoimissa latauslaitteissa on 24/7-asiakaspalvelu, jolla varmistetaan mahdollisimman huoleton lataustapahtuma. – Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat luottaa latauslaitteisiin ja siihen, että heille on ongelmien sattuessa tarjolla apua ympäri vuorokauden, toteaa myyntijohtaja Sami Saarilahti Fortumilta. – Meidän huolehtiessamme latauslaitteista ja niihin liittyvistä asioista saa ABC:n henkilökunta keskittyä omiin tehtäviinsä.

Pirkanmaan Osuuskaupan muut latauspisteet löytyvät ABC Lahdesjärveltä ja ABC Toijalasta sekä Kalevan, Kangasalan ja Lielahden Prismoista.

 

Lisätietoja:

polttonestekauppias Riku-Pekka Lehtonen, 010 767 0078
KT-, polttoneste- ja palveluliiketoiminnan toimialajohtaja Ville Jylhä, 010 767 0079
Fortum Charge & Drive myyntijohtaja Sami Saarilahti, 040 757 2880