ABC-liikennemyymälän peruskivi muurataan Kolmenkulman alueella Nokialla


21.9.2009

Tampereen, Nokian ja Ylöjärven kaupungit ovat käynnistäneet vuonna 2005 seutuyhteistyönä mittavan yritysaluehankkeen, joka tulee olemaan seutukunnan laajin. Pirkanmaan Osuuskauppa osallistuu uuden Kolmenkulman alueen palvelutarjonnan tuottamiseen asemakaavan mukaan vaiheittain. Osuuskaupan tavoitteena on kehittää vetovoimainen tilaa vievän kaupan ja matkailun kaupallinen alue Nokialle ja Tampereen läntiselle kaupunkiseudulle.

Ensimmäisessä vaiheessa osuuskauppa rakentaa alueelle Pirkanmaan suurimman ja tarjonnaltaan monipuolisimman ABC-liikennemyymälän ja Kodin Terran, jonka peruskivi muurattiin jo elokuussa.

ABC-liikennemyymälä Kolmenkulman peruskivi muurataan maanantaina 21. syyskuuta klo 14.00. Tilaisuudessa puhuvat Nokian kaupunginjohtaja Markku Rahikkala ja Pirkanmaan Osuuskaupan toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko.

Uuteen ABC Kolmenkulman noin 3 500 m2 kokoiseen liikennemyymälään on suunniteltu mittarikentän lisäksi S-market, 800 asiakaspaikkainen ravintola, pesukatu ja jonkin verran ulosvuokrattavaa tilaa etumyymälöille. ABC-liikennemyymälä tullaan teemoittaan sisustuksellisesti Nokian pitkää teollisuushistoriaa kunnioittaen, ja se tulee työllistämään noin 70 henkilöä.

Osuuskaupalla on tällä hetkellä kuusi ABC-liikennemyymälää, mutta ei vielä polttonestekaupan palveluja Nokialla, joita on alueella jo pitkään odotettu. Asiakasomistajat saavat S-Etukortilla Bonusta liikennemyymälän palveluista. Tavoitteena on käynnistää ABC-liikennemyymälän liiketoiminta huhtikuussa 2010.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko, puh. 010 767 0070

ABC-liikennemyymälästä toimialajohtaja Mirko Lännenpää, puh. 010 767 0075