ABC Lahdesjärvi on uudistunut – avajaisia vietetään 2.12.


30.11.2017

ABC Lahdesjärven mittava uudistus on saatu päätökseen. Uudistuneen liikennemyymälän avajaisia juhlitaan lauantaina 2. joulukuuta. Avajaiseduista pääsee nauttimaan perjantaista sunnuntaihin.

Entistäkin lapsiystävällisempi pysähdyspaikka

– ABC Lahdesjärven uudistus kasvattaa liikennemyymälän valikoimaa ja helpottaa asiakkaidemme arkea, lupaa ryhmäpäällikkö Tarja Nieminen Pirkanmaan Osuuskaupasta. Erityistä huomiota on kiinnitetty lasten ja heiden perheidensä palveluihin. – Liikennemyymälän sisäleikkipistettä on laajennettu ja kehitetty, lastenhoitotiloja on lisätty ja viikonloppuisin tarjolla on runsas lasten oma noutopöytä.

Tuoreiden, heti syötävien tuotteiden valikoima on niin ikään yksi aseman ylpeydenaiheista. Liikennemyymälän aulaan on pystytetty oma bakery-paistopiste, jossa paistetaan päivittäin tuoretta leipää sekä liikennemyymälän ravintolapuolen tarpeisiin että aseman Sale-myymälään myytäväksi. Lisäksi ABC:llä on panostettu suolaisten vitriinituotteiden valikoimaan, jota on laajennettu osuuskaupan oman tuotekehityksen suunnittelemilla tuotteilla. – Lahdesjärvellä on kattava valikoima gluteenittomia kahvileipiä, jotka meille toimittaa paikallinen Ilona Leipomo, Nieminen vinkkaa.

Tarjolla burgereita ja artesaanijäätelöä

Ravintolapuolella valikoima kasvaa asiakkaiden toivomaan suuntaan, kun ruokaisat ja rouheat lautasburgerit saapuvat ruokalistalle. – Burgerit on uudistettu osuuskaupan omalla osaamisella ja nyt tarjolla on niin lihaisa, kanaisa kuin kalaisakin vaihtoehto, Nieminen iloitsee.

Ja tokihan herkkusuillekin on luvassa makoisa yllätys, sillä jatkossa ABC Lahdesjärveltä saa Ravintola Puiston jäätelömestarien valmistamaa, suussa sulavaa artesaanijäätelöä. Suoraan Koskipuistosta ABC:lle saapuvat jäätelöt takaavat, että pian Lahdesjärveltä saa takuuvarmasti koko ABC-ketjun herkullisinta jäätelöä.

Tervetuloa juhlimaan kanssamme 2.12.

Uudistunutta liikennemyymälää juhlitaan Lahdesjärvellä lauantaina 2.12. kello 10 alkaen. Paikalla ovat niin Apsi Apina ja Soma-nalle kuin itse Joulupukki tonttuineen. Ja totta kai luvassa on upeita avajaisetuja niin ravintolan kuin myymälän puolella. – Lisäksi ABC:n perinteisen joulun avauksen kunniaksi tarjolla on jouluinen noutopöytä. Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen liikennemyymälään ja nauttimaan mukavasta tunnelmasta kanssamme, Nieminen toivottaa hymyillen.

Lisätietoja:
ryhmäpäällikkö Tarja Nieminen, 010 767 0014