Aamuvirkun pelastus: Sokoksen kioski


7.1.2019

Sokoksen suositusta kioskista saat kätevästi ostettua aamupalan, lounaan tai välipalan.

Kaupunki nukkuu vielä, kun valot syttyvät kioskiin ja vitriiniin laitetaan esille tuoreita eväitä uuteen päivään. Kioskin monipuolisesta valikoimasta löytyy paikan päällä valmistettuja suolaisia ja makeita syötäviä – unohtamatta vegaanisia välipalavaihtoehtoja.

Mitä jos vaikka aloittaisit aamun nauttimalla tuorepuuroa, Pation sämpylää ja kupin tuoretta kahvia? Samalla nappaat laajasta lehtivalikoimasta mukaasi päivän lehdet. Kun edessä on kiireinen aamu, kannattaa ehdottomasti hyödyntää kioskin jo klo 7 tarjolla oleva tuore valikoima ja aloittaa päivä mukavasti vastapaistetuilla leipomotuotteilla tai trendikkäällä tuorepuurolla.

Palavereiden ja muiden tiukkojen aikataulujen välissä on helppo poiketa kioskissa ja virkistää päivää esimerkiksi kylmällä juomalla. Valikoimasta löytyvät myös Viheriö-mehubaarin ihanat smoothiet ja mehut, jotka ilahduttavat eri mauissa ja väreissä. Lounasaikaan kioskin tiskillä käy kuhina, kun asiakkaat käyvät hakemassa näppärät lounaseväät: Sokos Herkun
ruokaisasta salaatista tai ciabatta-leivästä on helppo nauttia vaikka lähipuistossa aurinkoisena päivänä.

Myös kaupungin turistit löytävät tiensä kioskiin ja hankkivat sieltä ilahduttavat matkamuistot ja tuliaiset; mm. Tampereen laajimmasta postikorttivalikoimasta ja paikallisista herkuista. Keskeisen sijainnin takia sinne on helppo poiketa minne ikinä oletkaan matkalla. Jos edessä on pidempi bussi- tai junamatka, voi vaikka hankkia kioskista matkaluettavaa pokkarikirjan muodossa. Mukaan lukuhetkeen sopii mainiosti päivän tuore pulla, croissant, kahvi tai välipalarahka. Tiesitkö, että kaikki kioskin syötävät ovat valmistettu paikan päällä ja ne ovat Sokoksen ravintoloiden väen omaa tuotekehitystä?

Arki-iltaisin kello kymmeneen asti voit ostaa mukaan syötävää ja juotavaa pitkän päivän päätteeksi. Kioskin aukioloajat ilahduttavat esimerkiksi myöhään työskentelevien iltaa. Myös viikonloppuisin kioski toivottaa kaikki tamperelaiset tervetulleeksi tekemään maistuvia ostoksia!