50 nuorta valtaa Prisman yöksi


23.3.2019

Mitä tapahtuu, kun 50 nuorta pääsee valloittamaan yöllä Prismaa? Järjestämme nuorten ja Nuorisokeskus Murun kanssa yhdessä Prisma Linnainmaalla 29.3. tapahtuman, joka on palkinto nuorille hyvästä yhteistyöstä. Luvassa on hulvatonta ohjelmaa, joka on suunniteltu yhdessä nuorten kanssa.

Mitä toivoisitte, jos vain taivas olisi rajana?

Prisma Linnainmaan ympärille on rakentunut monipuolinen palvelukokonaisuus kirjastosta nuorisotilaan. Koilliskeskuksen Nuorisokeskus Muru onkin suosittu ajanviettopaikka paikallisille nuorille ja he viihtyvät myös Prismassa, mistä lähti ajatus siitä, että voisimme ideoida yhteistyötä ja mielekästä tekemistä.

– Tädit ei pysty keksimään kiinnostavaa tekemistä nuorille, tuumimme jo heti alkuvaiheessa. Siksi lähdettiinkin miettimään yhdessä nuorten kanssa, löytyykö läheltä heille kiinnostavia harrastus- ja hengailumahdollisuuksia. Ideointia ei turhaan haluttu kahlita. Vain taivas oli rajana, viestinnän asiantuntija Viivi Pärssinen hymyilee.  

Palkinto hyvästä yhteistyöstä

Ensimmäisellä tapaamisella yhteinen suosikki löytyi helposti eikä kuutakaan lähdetty kurkottamaan. Nuoret toivoivat nimittäin yötä Prismassa! – On ollut hauskaa ideoida tapahtumaa yhdessä meidän nuorten ja osuuskauppalaisten kanssa. Prismalaiset ja nuoret ovat rakentaneet yhteistyötä syksystä asti ja nyt se huipentuu yhteiseen tapahtumaan, jonka järjestäminen itsessään on ollut nuorille opettavaista, nuoriso-ohjaaja Satu Pietilä iloitsee.

Tapahtuman sisältö pidetään osallistujille salassa, joten yön mittaan on luvassa paljon yllätyksiä. Yö Prismassa avaa varmasti paljon uusia ideoita yhteistyölle nuorten kanssa.