45 000 ruokailijaa nauttii vuosittain äitienpäivälounaan ABC-asemilla


9.5.2019


Äitienpäivä on ollut aina yksi ABC-ravintoloiden vilkkaimmista päivistä ketjun 20-vuotisen historian aikana. Äitienpäivän lounaasta on muodostunut perinne jo tuhansille perheille.

ABC-asemien henkilökunta, apsilaiset, valmistautuvat parhaillaan tulevaan sunnuntaihin, jolloin kymmenet tuhannet asiakkaat saapuvat asemille nauttimaan mutkattomasta juhlaruoasta.

– Tänä vuonna tarjoamme paistettua kirjolohta, parsaa ja hollandaisekastiketta sekä paahdettua broileria granaattiomena-punaviinikastikkeen kera. Äitienpäivän lounaan suosion salainen resepti piilee varmasti siinä, että meillä koko perhe voi nauttia äitienpäivän herkuista pitkän kaavan mukaan edullisesti. Juhlapäivän kunniaksi nautitaan totta kai myös kakkukahvit, jotka sisältyvät noutopöydän hintaan, ABC-ravintoloiden kehityspäällikkö Tero Hänninen kertoo.  


ABC:n äitienpäivälounas on Suomen suosituin

ABC-asemien äitienpäivän asiakasmäärät ovat pysyneet melko tasaisina vuosi toisensa jälkeen. Viime vuonna ruokailijoita oli jopa 45 000. 

– Asemamme ovat ihmisten kohtaamispaikkoja niin arkena kuin juhlanakin. Olen iloinen, että voimme tänäkin vuonna tarjota jo legendaksi muodostuneen lounaan asemillamme ympäri Suomea. Joillakin paikkakunnilla tarjoamme ainoana ravintolana äitienpäivän lounaan, Hänninen kertoo. 


Äitienpäivän noutopöytä tarjoillaan jokaisessa Suomen ABC-liikennemyymälän ravintolassa sunnuntaina 12.5.2019. Noutopöydän hinta on 14,90 € S-Etukortilla ja ilman S-Etukorttia 15,90 €.

 

Lisätietoja:

kehityspäällikkö Tero Hänninen, SOK ABC-ketjuohjaus

puh. 010 7680808, tero.hanninen@sok.fi