2 minuuttia ilmaista ostosaikaa Sale Osmonmäessä Foursquare-kilpailun voittajalle


15.5.2013

Sale Osmonmäki avataan täysin remontoituna torstaina 16.5.

Tampereen Osmonmäen Sale korvattiin huhtikuussa kontilla myymälän mittavan remontin ajaksi. Asiakkaiden palvelemiseksi myymälän viereen tuotiin Pirkanmaan ensimmäinen konttimyymälä, Sale-kontti. Entiseen satamakonttiin rakennettiin kauppa-autoa muistuttava tilapäismyymälä, jonka valikoimissa oli 400 tärkeintä päivittäistavarakaupan tuotetta.

Kontti oli mukana sosiaalisen median Foursquare-palvelussa, jossa oli kilpailu paikan pormestaruudesta. Eniten konttiin kirjautunut valitaan kontin pormestariksi keskiviikkona 15.5. kello 15. Pormestari saa 2 minuuttia ilmaista ostosaikaa uudistetussa Sale Osmonmäessä.

Valikoimaa on täsmennetty asiakkaiden toiveiden mukaan

Pirkanmaan Osuuskaupan ryhmäpäällikön Sami Hieta-aron mukaan Osmonmäen kiinteistö kalusteineen oli jo sen verran iäkäs, että myymälä päätettiin uudistaa täysin. Kaikki kalusteet hyllyjä myöten on uusittu ja kylmälaitteita on vaihdettu ovellisiin energian säästämiseksi. Varastotilojen käyttöä tehostamalla on saatu lisää myyntipinta-alaa. Remontin myötä tuotevalikoimaa kasvatettiin ja täsmennettiin.

Myymäläpäällikkö Sari Heikkilä kertoo, että pienessä konttimyymälässä asiakkaat ja henkilökunta kohtasivat toisensa uudella tavalla. Asiakaspalvelun lomassa ehdittiin tutustua puolin ja toisin.
–     Henkilökunta tuntee nyt asiakkaansa paremmin kuin koskaan. Asiakkaiden antama palaute on auttanut uuden myymälän valikoiman suunnittelussa.

Myös Osmonmäen alueen ikärakenne on huomioitu valikoiman kehittämisessä. Arjen peruselintarvikkeiden määrää on kasvatettu ja myös nopeisiin välipaloihin kuten täytettyihin patonkeihin on panostettu. Täysin uutena tuoteryhmänä ovat irtokarkit.

Avajaiset torstaina 16.5.

Sale Osmonmäen avajaisia vietetään torstaina 16.5. osoitteessa Pohjolankatu 9–11, 33500 Tampere. Osuuskaupan päivittäistavarakaupan toimialajohtaja Mirkka Voutilainen pitää avajaispuheen kello 10. Tarjolla on kahvia ja kakkua kello 10–18. Ohjelmassa on myös ilmapallojen jakoa sekä leikkimielinen arvauskilpailu.

Sale Osmonmäki on avoinna maanantaista lauantaihin kello 8–22 ja pyhisin kello 11–21. Kontti lähtee Osmonmäestä kohti kotia!

Lisätietoja:
ryhmäpäällikkö Sami Hieta-aro, puh. 010 767 0085
myymäläpäällikkö Sari Heikkilä, puh. 010 767 2082