Kestävä kuluttaminen


Pirkanmaan Osuuskauppa toteuttaa omalta osaltaan S-ryhmän vastuullisuusohjelmaa. Lisäksi meillä on omia paikallisia vastuullisuustekoja. Tarjoamme myös asiakasomistajillemme mahdollisuuden jättää oma vastuullisuuskädenjälkensä. Tehdään yhdessä Pirkanmaasta parempi paikka elää! Tässä muutamia nostoja.

  • S-ravinto-palvelu auttaa kuluttajia tekemään ilmastoystävällisiä ja terveellisiä valintoja. S-ravinto tarjoaa terveellisemmät reseptit ravintosisältöineen ja selkeät ostoslistat reseptien tuotteisiin. Mukana myös reseptihaku – voit hakea esim. oman ruokavalion mukaiset reseptit. Palvelu näyttää myös tuotteiden hyllypaikat valitsemasi kaupan myymäläkartalla.
  • Tampereen Sokoksen kestävän muodin muodin kerroksessa on second hand –osasto sekä pukeutumisen ompelu-, korjaus- ja tuunauspalveluita. Sokos-ketju ja second hand -muodin verkkokauppa tekevät yhteistyötä, jonka odotetaan kasvattavan vaatteiden kierrättämistä ja käytettyjen vaatteiden markkinaa Suomessa merkittävästi. Ensimmäinen Emmyn second hand –muodin kivijalkamyymälä avattiin Tampereen Sokokselle maaliskuussa 2023.