Kesärekrytointi 2022

Missasitko kesätyöhaun? Ei hätää! - Haemme täydennystä kesän tiimiimme. Tutustu tältä sivulta, mihin olisi vielä mahdollisuus päästä töihin.

Haemme vahvistusta kesän tiimeihimme - täytä hakemus 3.4.2022 mennessä!

Varsinainen kesätyöhaku 2022 on päättynyt tältä vuodelta, mutta haemme yhä vahvistusta tiimeihimme ympäri Pirkanmaata. Mikäli olet hakenut kesätyötä ennen 18.3.2022, olemme sinuun yhteydessä maaliskuun loppuun mennessä.

Kesän ajan määräaikaisuus voi olla oiva ponnahduslauta vakituiseen työsuhteeseen Pirkanmaan Osuuskaupassa!

Olisitko sinä meidän tuleva myyjä, ravintolatyöntekijä, liikennemyymälätyöntekijä, tarjoilija, parturi-kampaaja tai kokki?  

Rekrytoivat toimipaikkamme ovat:

  • S-marketit: Ruovesi, Orivesi, Parkano, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Toijala, Koskikara Valkeakoski, Superi Valkeakoski, Kangasala, Lempäälä, Pälkäne & Urjala
  • Salet: Eräjärvi, Karvia, Korkeakoski, Kyröskoski, Länkipohja, Valkeakoski & Vesilahti
  • ABC:t Lahdesjärvi, Kolmenkulma, Oritupa (Orivesi), Toijala & Pirkkala
  • Ravintolat: Las Palmas, Hovipoika, Kivenheitto, Puisto (kahvila ja ravintola)
  • Sokos Ravintola Herkku, Caffè Patio, & Kahvila-ravintola 4. krs.
  • Liikenneasema Viinikka Hesburger
  • Hesburger Prisma Kangasala
  • Sokos Hyvä Olo parturi-kampaamo
  • Prisma- ja S-market parturi-kampaamot

Jätäthän hakemuksesi meille pian, viimeistään sunnuntaina 3.4.2022. Hakulomakkeen pääset täyttämään tästä.

Olemme yhteydessä kaikkiin hakemuksen jättäneisiin. Viestimme haun etenemisestä ensisijaisesti sähköpostitse. Lisätietoja voit kysyä meiltä sähköpostitse pokrekry@eezy.fi.

 

Tutustu kesätyömahdollisuuksiimme TE-liven tallenteesta!

Rekrytoijan vinkkejä työnhakuun

Katso, millainen oli Samulin ensimmäinen työpäivä Sale Pispalassa

Usein kysytyt kysymykset

Minkälaisia kesätöitä on tarjolla?

Haemme tiimeihimme kesävahvistuksia määräaikaisiin (15-30 h/vko) työsuhteisiin myyjien, liikennemyymälä- ja ravintolatyöntekijöiden, tarjoilijoiden sekä kokkien työtehtäviin. Tarvitsemme lisäksi kesätyöntekijöitä erityisaloille floristin, parturi-kampaajan, kosmetologin ja S-Pankin palvelumyyjän työnkuviin. Osuuskaupassa on erinomaiset lisätyömahdollisuudet ja lisävuoroja voi ottaa vastaan useammasta eri toimipaikasta (joita on muuten yhteensä yli 100!).

 

Milloin kesätyöt alkavat ja päättyvät?

Työsuhteet sijoittuvat pääsääntöisesti kesäkuun alusta elo- tai syyskuun loppuun. Osa työsuhteista alkaa kuitenkin jo aiemmin kevään aikana esimerkiksi ilta- ja viikonlopputyönä. Muun muassa pääsiäinen ja vappu ovat sesonkeja, jolloin tarvitsemme lisävahvistusta työvuoroihimme. Kesätyö on usein monelle ponnahduslauta pidempiaikaiseen työsuhteeseen, esimerkiksi välivuodeksi, opintojen oheen tai miksei ihan omaksi alaksi asti.

 

Saako jokainen hakija vastauksen?

Kyllä, olemme yhteydessä jokaiseen hakemuksen jättäneeseen ja viestimme rekrytointiprosessin etenemisestä. Varmistathan siis sähköpostiosoitteesi oikeellisuuden hakemuksessasi ja tarkkaile postilaatikkoasi. Olethan myös tarkkana, ettei viestimme eksy roskapostikansioosi. Jatkohaastatteluun edenneille hakijoille rekrytoiva esihenkilö ilmoittaa valintapäätöksestään joko sähköpostitse tai puhelimitse.

 

Mitä jos en pääse osallistumaan rekrytointitilaisuuteen? 

Ei hätää. Jos et pääse osallistumaan tapahtumaan, johon olet saanut kutsun, voit saapua vaihtoehtoisesti johonkin toiseen sinulle sopivaan tapahtumaan, myös bussikiertueen tapahtumiin. Toivomme sinun valitsevan jo hakemuksellasi sinulle sopivan rekrytointitilaisuuden. Viestimme mahdollisista aikataulun ja haastattelukäytännön muutoksista sähköpostitse ja nettisivuillamme www.pokrekry.fi.