Tampere

Yhdistykset järjestetty aakkosjärjestykseen yhdistyksen nimen mukaan

Yhdistyksen virallinen nimi
Ilves Ry / U8 / 2015

Nettisivu, somekanavat
https://instagram.com/ilvespelurit2015

Kuvaus
Tavoite on pitää lapset liikunnan parissa ilon kautta. Ylläpitää intoa erityisesti jääkiekkoa kohtaan. Valmentaa, opastaa ja ohjata jääkiekosta kiinnostuneita 2015 syntyneitä poikia.

Tuen käyttötarkoitus
Tukisumman käyttäisimme koko joukkueen hyväksi niin pelimatkoihin, ruokailuihin kuin muihin tarvittaviin hankintoihin, kuten terotuskoneeseen.


Yhdistyksen virallinen nimi
Koovee taitoluistelu

Nettisivu, somekanavat
https://koovee.fi/taitoluistelu/, https://www.facebook.com/kooveetaitoluistelu/, https://www.instagram.com/kooveetaitoluistelu/

Kuvaus
Koovee taitoluistelu haluaa tarjota kaikille lapsille ja nuorille mahdollisuuden päästä harrastamaan taitoluistelua. Luistelun voi aloittaa luistelukoulussa, jonka jälkeen lapsille ja nuorille on tarjolla erilaisia harraste- ja kilparyhmiä niin, että jokainen luistelija pääsee harrastamaan ja kehittymään oman taitotasonsa mukaisesti.

Tavoitteenamme on siis tarjota kaikille mahdollisuus harrastaa ja jatkaa luistelua myös ilman, että tavoitteena olisi tulla huippu-urheilijaksi. Seurasta löytyy useita ryhmiä eri ikäisille ja tasoisille luistelijoille, jotta kaikki halukkaat pääsevät nauttimaan luistelun ilosta tuttujen ja kannustavien valmentajien johdolla. Haluamme tarjota mahdollisuuden kehittyä ja oppia uusia taitoja sekä osallistua kilpailuihin myös harrastaen. Kilpaurheiluun suuntautuville lapsille ja nuorille löytyy myös omat ryhmänsä ja mahdollisuus harrastaa tavoitteellisemmin.

Tuen käyttötarkoitus
Tukisummalla haluaisimme tarjota iloa ja vaihtelua luistelijoidemme treenaamiseen. Summasta riippuen sillä voitaisiin hankkia uusia harjoitteluvälineitä, joita kaikki luistelijat eri ryhmissä pääsisivät hyödyntämään harjoittelussaan ja kehittymään uusien erilaisten harjoitteiden kautta. Lisäksi tukea voitaisiin hyödyntää luistelijoiden yhteisten tapahtumien järjestämiseen.


Yhdistyksen virallinen nimi
Partiolippukunta Härmälän Ilvestytöt ry

Nettisivu, somekanavat
https://ilvestytot.net/

Kuvaus
Partiolippukunta Härmälän Ilvestytöt ry tarjoaa aktiivista partiotoimintaa vauvasta vaariin... perhepartiota, viikottaista partiotoimintaa lapsille ja nuorille sekä senioripartiota! Tarjoamme unohtumattomia elämyksiä luonnossa viikottaisissa kokouksissa, retkillä viikonloppuisin ja lomilla vaelluksilla sekä leireillä.

Tuen käyttötarkoitus
Ruuan ja polttoaineen hinnan noususta huolimatta haluamme tarjota unohtumattomia partioelämyksiä ihan kaikille perheen taloudellisesta tilanteesta riippumatta. Tukisumma käytetään matkakulujen, ruuan yms. retki- ja leirikulujen kattamiseen jotta saamme pidettyä osallistumismaksut mahdollisimman edullisina.


Yhdistyksen virallinen nimi
SyliRy, Syöpään sairastuneiden lasten vanhempien yhdistys

Nettisivu, somekanavat
www.syliry.fi

Kuvaus
Yhdistyksen toiminta tapahtuu vapaaehtoistyönä ja lahjoitusten avulla.
Yhdistys tukee jäsenperheitään erilaisten avustusten muodossa sekä järjestää vertaistukitapahtumia.
Yhdistyksellä on kauempaa tulevia perheitä varten asuntoja, missä perheet voivat majoittua lapsen ollessa sairaalassa osastohoidossa. Asunnot pyritty pitämään perheille kodinomaisina.

Tuen käyttötarkoitus
Mahdollisesti saatava tukisumma, käytettäisiin yhdistyksen syksyllä järjestämään vertaistukiviikonloppuun jäsenperheille.
Tuohon vertaistukiviikonloppuun osallistuisivat jäsenperheiden kaikki perheenjäsenet.


Yhdistyksen virallinen nimi
Tampereen 4H-yhdistys / 4H Business Lab Tampereen seutu

Nettisivu, somekanavat
tampere.4h.fi

Kuvaus
4H on itse tekemisen iloa!

4H-harrastuksessa lapsi ja nuori kasvaa kohti vastuullista ja yritteliästä aikuisuutta. Lapsen ja nuoren kehitysvaiheet huomioon ottavassa toiminnassa opitaan itse tekemällä. 4H-kerhossa omaksutaan käytännön taitoja ja tietoja koulutetun ohjaajan tuella. 4H-koulutukset ja -kurssit syventävät nuoren osaamista. Toiminnassa saadaan valmiuksia yrittäjyyteen ja työelämään.

4H kehittää ihmistä kokonaisuutena. Tätä kuvaavat neljän H:n perustana olevat sanat Head, Hands, Heart ja Health, suomeksi harkinta, harjaannus, hyvyys ja hyvinvointi. 4H-toimija pystyy luomaan arjen hyvinvointia itselleen ja muille.

4H-järjestö on Suomen suurin nuorisojärjestö. 4H-järjestöön kuuluu 78 500 jäsentä, joista 6 - 28-vuotiaita nuorisojäseniä on 67 000. 4H-yhdistyksiä on 255 ympäri Suomea.

Järjestön kansainvälinen tunnus tulee neljän sanan alkukirjaimista:

HARKINTA – HEAD
HARJAANNUS – HANDS
HYVYYS – HEART
HYVINVOINTI – HEALTH

Tuen käyttötarkoitus
Tukisummalla toteuttaisimme 4H Business Lab Tampereen seutu hankkeen alueen nuorille alle 18-vuotiaille 4H-yrittäjille kesäpäivän heidän valitsemassaan kesäkohteessa, joka valitaan omassa äänestyksessä Kannustajat äänestyksen tulosten julkistamisen jälkeen. Kesäpäivä voisi olla esimerkiksi retki Särkänniemeen, Jukuparkkiin tai vaikka Flowparkkiin.


Yhdistyksen virallinen nimi
Tampereen ensi- ja turvakoti ry

Nettisivu, somekanavat
www.tetuko.fi, facebook, instagram

Kuvaus
Tampereen ensi- ja turvakoti ry on vuonna 1945 perustettu yhdistys. Toimintamme käynnistyi ensikotityönä. Vuonna 1984 avattiin ensimmäinen turvakoti lähisuhdeväkivallan kohteiksi joutuneille tai sen uhan alla eläville aikuisille ja lapsille. Monet avopalvelut seurasivat ja tänä päivänä yhdistyksen toiminta kattaakin koko ihmiselämän; aina odotusajasta saattohoitoon.
Yhdistyksellämme on kynnyksettömiä avopalveluita, matalan kynnyksenpalveluita ja laitospalveluita niin lapsiperheille kuin ikäihmisille. Yhdistys on kansalaisjärjestö, jonka toiminnassa ovat mukana vapaaehtoiset.
Yhdistyksen missio on olla turvallinen rinnallakulkija. Se kertoo tahdostamme olla tukena ja apuna silloin, kun elämä koettelee.

Tuen käyttötarkoitus
Perhetupatoiminnan perheiden kesäretkeen Muumimaailmaan. Perhetuvat (Annantupa, Hervantatupa, Linnainmaatupa) ovat kynnyksettömiä kohtaamispaikkoja, joissa toteutetaan ennaltaehkäisevää, tavoitteellista ja ammatillisesti ohjattua arkea tukevaa lapsiperhetyötä. Perhetuvilla mahdollistuu toisten perheiden kohtaaminen, vertaistuki sekä osallisuuden kokeminen. Toiminnan keskiössä on lapsen suotuisan kasvun ja kehityksen tukeminen.
Perhetupatoiminnan kesäretki kohdistetaan perheille, joilla ei olisi muuten mahdollistuutta tarjota lapsilleen kesäretkeä.


Yhdistyksen virallinen nimi
Tampereen Icehearts ry

Nettisivu, somekanavat
www.icehearts.fi - somessa @iceheartsry

Kuvaus
Icehearts on varhaisen puuttumisen toimintamalli lapsen hyväksi sekä sosiaalityön, koulun ja vapaa-ajan tueksi. Iceheartsin työvälineitä ovat rinnalla kulkeminen, ryhmätoiminta, harrastaminen ja joukkueliikunta. Icehearts-toimintamalli tarjoaa pitkäkestoista kasvun tukea lapsille, joista on huomattu erityinen huoli. Ryhmää ohjaa kasvattaja, joka on sitoutunut lasten rinnalla kulkemiseen 12 vuoden ajan. Iceheartsin tavoitteena on ennaltaehkäistä syrjäytymistä, edistää sosiaalisia taitoja ja luoda lapsille pitkäkestoinen ja turvallinen aikuisen läsnäolo läpi kasvun nivelvaiheiden.

Tuen käyttötarkoitus
Tukisummalla mahdollistetaan tamperelaisten Icehearts-lasten ja nuorten vapaa-ajan harrastustoimintaa, muun muassa salibandyharrastuksen tilavuokria ja välineitä sekä kesäleiritoimintaa.


Yhdistyksen virallinen nimi
Tampereen Lastenklinikan Tuki ry

Nettisivu, somekanavat
www.lahjoitalapsille.fi; IG ja twitter @pienetpotilaat FB ja LinkedIn Tampereen Lastenklinikan Tuki

Kuvaus
Tampereen Lastenklinikan Tuki ry järjestää vapaa-ajan- ja virkistystoimintaa Tays Lasten ja nuorten sairaalan potilaille ja heidän perheilleen. Kaikkeen toimintaan voi osallistua koko perhe. Pyöritämme myös maailman ensimmäistä ja ainoaa Sairaalahuvipuistoa Taysissa, ja myös huvipuistossa järjestetään lapsille toimintaa lähes joka arkipäivä. Sairaalahuvipuiston ohjelmaan kuuluu mm sirkustuokioita, ukulelemuskari, runottelua, lasten koomikot sekä satutunnit. Tavoitteemme on, että Taysissa lapsipotilaat saavat parasta mahdollista hoitoa ja kohtelua sekä pitää potilasperheet mukana yhteiskunnan rattailla, vaikka arjessa onkin haasteita kun lapsi on sairaalassa.

Tuen käyttötarkoitus
Kannustajat -tukisummalla järjestämme lapsia ja nuoria hauskuttavaa, liikuttavaa ja osallistavaa toimintaa Sairaalahuvipuistossa ja Lasten ja nuorten sairaalan osastoilla. Potilaat saavat itse osallistua toiminnan suunnitteluun ja esittää toiveitaan, mitä toimintaa haluaisivat sairaala-arkensa vastapainoksi.


Yhdistyksen virallinen nimi
Tampereen Musiikkiluokkien Tuki ry

Nettisivu, somekanavat
https://tampereenmusiikkiluokkientuki.yhdistysavain.fi/yhteystiedot/

Kuvaus
Tampereen Musiikkiluokkien Tuki on tärkeä linkki kodin ja musiikkiluokkien välillä. Tuki edistää eri tavoin kodin ja musiikkiluokkien yhteistyötä. Lisäksi se tukee musiikin harrastusta monella tavalla. Tavoitteena on edistää musiikkiluokkalaisten opiskelumahdollisuuksia jakamalla avustuksia ja stipendejä anomusten perusteella luokille, kuoroille, oppilaille ja opettajille tarpeen sekä mahdollisuuksien mukaan. Keskeisenä tavoitteena on esiintymistilaisuuksien, esiintymismatkojen ja harjoittelun tukeminen. Tarkoituksena on myös tukea soitinten, nuottien, esiintymisasujen ja muun vastaavan tarpeiston hankintaa.

Tuen käyttötarkoitus
Tukisumma käytettäisiin musiikkiluokkalaisten tukemiseen erilaisilla soitinhankinnoilla luokkiin, esiintymistilaisuuksiin, esiintymismatkojen ja harjoittelun tukemiseen. Tarkoituksena, että tuesta hyötyisi mahdollisimman moni musiikkiluokkalainen.


Yhdistyksen virallinen nimi
Teiskon Urheilijat Ry

Nettisivu, somekanavat
www.teisku.fi Facebook: Teiskon Urheilijat Instagram: Teiskon Urheilijat

Kuvaus
Teiskon Urheilijat on perinteikäs yli satavuotias urheiluseura, jonka tehtävänä on liikuttaa teiskolaisia lapsia, nuoria ja aikuisia monipuolisesti ja lyhyiden välimatkojen päässä. Toimintamme koostuu mm. jalkapallosta, maastohiihdosta, yleisurheilusta, liikuntaleikeistä ja aikuisten kahvakuulailusta. Vetäjinä toimivat paikalliset aikuiset ja nuoret.

Tuen käyttötarkoitus
Jatkaisimme jo edellisinä kesinä hyvin onnistunutta paikallisten nuorten palkkaamista kesätöihin teiskolaisia liikuttamaan. Myös peli- ja liikuntavälineistö kaipaa päivittämistä.

Muu Pirkanmaa

Yhdistykset järjestetty aakkosjärjestykseen kotipaikkakunnan mukaan

Kotipaikkakunta
Akaa

Yhdistyksen virallinen nimi
Viialan yhtenäiskoulun vanhempainyhdistys ry

Nettisivu, somekanavat
https://viialanyhtenaiskoulunvy.yhdistysavain.fi/ ja https://www.facebook.com/viialanyhtenaiskoulunvy/

Kuvaus
Viialan yhtenäiskoulun vanhempainyhdistys ry tukee koteja ja koulua terveellisen ja turvallisen oppimis- ja kasvuympäristön luomiseksi lapsille sekä edistää lasten hyvinvointia. Yhdistyksen tavoitteena on edistää oppilaiden vanhempien ja koulun välistä kasvatuskumppanuutta, vuorovaikutusta ja yhteistoimintaa. Haluamme tuoda esille vanhempien näkemyksiä koulua, opetusta ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä sekä toimia oppilaiden vanhemmille yhteistyön ja vertaistuen foorumina. Järjestämme erilaisia tapahtumia lapsille ja nuorille piristykseksi koulutyön keskellä.

Tuen käyttötarkoitus
Viialan kouluissa kärsittiin vuosia vaikeista sisäilmaongelmista ja nyt elokuussa 2023 Viialassa otetaan käyttöön aivan uusi koulurakennus. Oppilaat ja henkilökunta ovat olleet vuosia väistötiloissa ja nyt kun toiminta siirtyy uusiin tiloihin, epäpuhtauksista saastuneita tavaroita ei siirretä uusiin tiloihin ja näin ollen paljon ja aktiivisesti oppilaiden käytössä olleita tavaroita menee poistoon. Iloa uuden koulun saamisesta luonnollisesti varjostaa yleinen vaikea taloustilanne ja epävakaa maailmantilanne. Me vanhempainyhdistyksessä haluaisimme - tuen suuruudesta riippuen - ohjata rahat suoraan ja välittömästi piristämään Viialan yhtenäiskoulun oppilaiden arkea koulussa. Tuen käyttämisessä kuuntelisimme koulun edustajien ajatuksia ja ideoita siitä, mitä koululle haluttaisiin / tarvittaisiin ja mitä koululle muutoin ei olisi kaupungin oman rahoituksen puitteissa mahdollista saada.


Kotipaikkakunta
Hämeenkyrö

Yhdistyksen virallinen nimi
Kyröskosken Työväen Voimistelu- ja urheiluseura Kiskojat ry

Nettisivu, somekanavat
https://www.kyroskoskenkiskojat.fi/

Kuvaus
Kyröskosken Kiskojat on hämeenkyröläinen matalan kynnyksen koripalloseura, jonka tarkoituksena on tarjota helppo ja edullinen väylä liikunnan harrastamisen pariin iästä riippumatta. Harrastajien määrä erityisesti junioreiden osalta on moninkertaistunut muutamassa vuodessa ja viimeisen vuoden aikana seurassa on aloittanut kahden eri ikäryhmän juniorijoukkueet koripalloliiton sarjoissa. Päätavoite on kuitenkin ohjata lapsia, nuoria ja aikuisiakin mukavan liikunnan sekä sosiaalisen joukkuetoiminnan pariin ilman suuria kustannuksia ja laadukkaan ohjauksen kera.

Tuen käyttötarkoitus
Tukisumma käytettäisiin pääasiassa uusiin salivuoroihin ja välinekustannuksiin, jotta pystymme takaamaan erityisesti junioreille tulevaisuudessakin hyvät harjoitusmahdollisuudet ja -välineet.


Kotipaikkakunta
Ikaalinen

Yhdistyksen virallinen nimi
Mannerheimin Lastensuojeluliiton Ikaalisten yhdistys ry.

Nettisivu, somekanavat
https://ikaalinen.mll.fi/ Facebook: MLL Ikaalinen

Kuvaus
MLL:n Ikaalisten yhdistys on hyvämaineinen ja pitkänlinjan toimija, joka pyrkii vahvasti ajamaan paikallisten lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia tehden myös yhteistyötä monen eri toimijan kanssa.

Järjestämme perhekahviloita eri puolilla Ikaalista vertaistuen toteutumiseksi sekä paljon erilaisia tapahtumia ja kerhoja eri ikäisille lapsille. Tavoitteemme on myös tuoda lasten ja nuorten ääni osaksi kaupunkimme päätöksentekoa ja olla luomassa entistä lapsi- ja perheystävällisempää Ikaalista täydentämällä Ikaalisten kaupungin palvelutarjontaa.

Tuen käyttötarkoitus
MLL:n Ikaalisten yhdistys täyttää tänä vuonna pyöreät 100 vuotta. Tätä taivalta on syytä juhlia!

Tukisumman käyttäisimme juhlavuoden aikana eri ikäisille suunnattujen tapahtumien toteuttamiseen. Erityisesti tukisummalla järjestäisimme nuorille heidän toivomaansa ohjelmaa yhdessä heidän kanssaan.


Kotipaikkakunta
Kangasala

Yhdistyksen virallinen nimi
Kangasalan Urheilijat KU-68 ry

Nettisivu, somekanavat
www.ku-68.fi, @ku68kangasalanurheilijat

Kuvaus
KU-68 on yleisseura, joka tavoitteena on tarjota liikunta- ja urheilumahdollisuus ”vauvasta vaariin”. Nuorimmat liikkujat ovat 2-vuotiaita temppukoululaisia ja vanhimmat liikkujat yli 90-vuotiaita seniorikuntoilijoita.

Seuralla on laaja harraste- ja kilpaurheilupohjainen liikuntatarjonta niin lapsille kuin aikuisillekin. Lapsille ja nuorille on harrasteliikunnan puolella tarjolla mm. cheerleadingia, sirkus&akrobatiaa, temppukouluja, yleisurheilukouluja, parkouria, sählykerhoja, nassikkapaineja ja sporttikerhoja. Kilpaliikunnassa on tarjolla yleisurheilun valmennusryhmiä ja salibandy- ja koripallojoukkueita.

Aikuisille on tarjolla harrastepohjaisessa liikunnassa ryhmäliikuntaa, vesiliikuntaa, kuntosaliohjausta, sählyä ja onki- ja pilkkiharrastusta. Lisäksi tarjoamme senioreille kuntojumppia, tuolijumppaa, vesijumppaa ja kuntosaliohjausta.

Seuramme tavoitteena on tarjota;
– Kaikille helppo liikunnan aloittaminen ohjatuissa matalankynnyksen harrasteryhmissä
– Innostunutta, hyvin ohjattua liikuntaa vauvasta vaariin
– Laadukasta ohjausta ja valmennusta valituissa kilpaliikunnan lajeissa

Tuen käyttötarkoitus
Käytämme mahdollisen tuen vähävaraisten lasten liikuntaharrastusten turvaamiseksi. Olemme seurana sitoutuneet pitämään harrastusmaksut maltillisina nyt ja myös jatkossa. Siitä huolimatta kaikilla lapsilla ei ole mahdollisuutta päästä harrastamaan ohjatusti. Myönnämme vapautuksia ja kevennettyjä kausimaksuja sellaisille lapsille, joille harrastustoimintaan osallistuminen ei olisi mahdollista ilman taloudellista tukea. Haluamme näin varmistaa, että entistä useammalla olisi mahdollisuus tulla mukaan liikkumaan.


Kotipaikkakunta
Lempäälä

Yhdistyksen virallinen nimi
Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lempäälän yhdistys ry

Nettisivu, somekanavat
https://lempaala.mll.fi/, https://www.instagram.com/mlllempaala/?hl=fi, https://www.facebook.com/mlllempaala/

Kuvaus
MLL Lempäälän yhdistys on jo yli sadan vuoden ajan kehittänyt ja toteuttanut monipuolisia palveluita
lapsille, nuorille ja heidän perheidensä arkeen. Toiminnan alkuaikoina yhdistys on muun muassa
käynnistänyt neuvolatoiminnan sekä päiväkotitoiminnan Lempäälässä. Tällä hetkellä yhdistyksen
vuosittaiseen toimintaan kuuluu muun muassa lastentarvikekirppikset, perheretket, leikkikenttätoiminta
6–12-vuotiaille lapsille, avustuksia lapsiperheille sekä stipendejä tukioppilaille. Lisäksi yhdistyksemme on
mukana järjestämässä tapahtumia yhteistyössä kunnan, seurakunnan ja eri järjestöjen kanssa.
Yhdistyksellämme on edustus lasten ja nuorten kumppanuusverkostossa, lapsiystävällinen kunta –
koordinaatioryhmässä (Unicef) sekä perhekeskustoiminnan agenttitoiminnassa. Yhdistyksellämme on 250
jäsentä ja yhdistyksen järjestämät tapahtumat tavoittavat yli 1000 osallistujaa.

Tuen käyttötarkoitus
MLL Lempäälän yhdistyksen järjestämä ilmainen leikkikenttätoiminta 6–12-vuotiaille lapsille tavoittaa vuosittain
250–400 lasta 8–10 eri leikkikentällä ympäri Lempäälää. Palkkaamme vuosittain kesäkuun ajaksi 9–11
leikkikenttäohjaajaa työskentelemään leikkikentillä kouluikäisten lasten kanssa. Leikkikenttätoiminnan
juuret ovat jo MLL Lempäälän yhdistyksen 1920-luvulla käynnistämässä kesäkaitsijatoiminnassa lasten
asuinympäristöissä. Tuleva kesä on 31. peräkkäinen vuosi leikkikenttätoiminnan järjestämisessä.
Käyttäisimme tuen leikkikenttäohjaajien palkkakuluihin.


Kotipaikkakunta
Mänttä-Vilppula

Yhdistyksen virallinen nimi
Partiolippukunta Mäntänvuoren Partiolaiset ry

Nettisivu, somekanavat
facebook, instagram, www-sivut uudistuvat pian

Kuvaus
Lippukunnan toiminnan tarkoituksena on tukea lasten ja nuorten kasvua heidän yksilölliset ominaispiirteensä huomioon ottaen. Tarkoituksena on edistää yksilön omaa aktiivisuutta, vastuuntuntoisuutta ja kunnioitusta toisiin ihmisiin, yhteiskuntaan ja ympäristöön ja auttaa ihmisiä oppimaan taitoja, tietoja, asenteita ja arvoja, jotka auttavat elämään kokonaista ja täysipainoista elämää.
Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää 7–22-vuotiaille lapsille ja nuorille tarkoitettua partiotoimintaa, johon kuuluu kursseja, leirejä, retkiä, kokouksia sekä johtajakoulutusta. Toiminnassa otetaan huomioon Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n määrittelemät kasvatustavoitteet, partio-ohjelma ja lastensuojeluohjeisto. Partio-ohjelma toteutetaan ikäkausittain aikuisten ja vertaisjohtajien ohjaamana.

Tuen käyttötarkoitus
Mäntänvuoren partiolaiset tulee käyttämään tukisumman lasten ja nuorten aktiivisen ja monipuolisen retki-, leiri- ja koloiltatoiminnan tukemiseen. Toimintaa järjestetään arki-iltoina, viikonloppuina sekä osin myös kesä-aikaan. Partio-ohjelma toteutetaan ikäkausittain aikuisten ja vertaisjohtajien ohjaamana. Erilaiset retket lähialueen kohteisiin, partioparaatiin osallistuminen sekä kotimaiset että kansainväliset leirit ovat kasvattavia ja nuoria itsenäistymiseen kannustavia ja ikimuistoisia tapahtumia. Koloilloissa kehitämme taitoja selviytyä luonnossa vastuuntuntoisina ja ympäristöä kunnioittavina liikkujina.


Kotipaikkakunta
Nokia

Yhdistyksen virallinen nimi
Basketball Club Nokia ry / 2012 tytöt ja pojat

Nettisivu, somekanavat
Seuran sivusto www.bcnokia.com, joukkueilla omat Instagram-tilit @bcnokia_t2012 ja @bcnokiapojat2012

Kuvaus
Joukkueet koostuvat pääosin 2012 syntyneistä tytöistä ja pojista, pelaajia on yhteensä 53. Joukkueissa vallitsee aidosti innostava ja turvallinen ilmapiiri harrastamiseen: onnistumisiin, epäonnistumisiin ja elämässä tärkeiden yhteistyötaitojen harjoitteluun. Haluamme antaa kaikille mahdollisuuden osallistua toimintaamme ja tuntea olonsa osaksi isoa koripalloperhettä, jossa jokaiselle on tilaa ja aikaa.

Joukkueet harjoittelevat vähintään kolme kertaa viikossa. Harjoitukset ovat monipuolisia ja vauhdikkaita sekä oppimista ja kehittymistä tukevia. Myös sosiaaliset taidot, yhteisöllisyys ja kaveritaidot ovat meille tärkeitä. Hyvä joukkuehenki ja iloinen fiilis vievät meitä vauhdilla eteenpäin myös koripallollisissa tavoitteissa.

Sarjapelejä pelaamme yhteensä seitsemällä eri sarjatasolla eri kokoonpanoilla. Tämä mahdollistaa sen, että jokainen pelaaja pääsee pelaamaan itselleen sopivimman tasoisia pelejä, mutta välillä haastamaan itseään. Kauden aikana osallistumme myös lukuisiin turnauksiin - pokaaleita ja mitaleita olemme ansainneet taidolla, vahvalla tahdolla ja aktiivisuudella ihan mielettömän määrän. Toki välillä on koettu kirveleviä tappioitakin, mutta niistäkin on saatu kotiin viemisiksi oppia tulevia koitoksia varten.

Tuen käyttötarkoitus
Harjoittelemme, pelaamme, järjestämme leirejä ja reissaamme paljon erilaisiin turnauksiin, joten varusteita, eväitä ja ruokahuoltoa tarvitaan melkoisesti. Voittosummalla saisimme pienennettyä kausimaksua ja turnauksien kustannuksia, jolloin kaikilla pelaajillamme olisi mahdollisuus osallistua yhä useampiin tapahtumiin.


Kotipaikkakunta
Nokia

Yhdistyksen virallinen nimi
Nokian Palloseura ry.

Nettisivu, somekanavat
joukkue: ig nops2011 seura: https://nokianpalloseura.sporttisaitti.com/seura/seuran-toimisto/

Kuvaus
Olemme Nokian Palloseuran vuonna 2011-syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Harjoittelemme säännöllisesti 3-4 kertaa viikossa ja osallistumme aktiivisesti peleihin ja turnauksiin. Joukkueessamme on yli 50 pelaajaa ja tavoitteenamme on tarjota jokaiselle mahdollisuus harrastaa omalla tavoite- ja taitotasollaan. Lajinomaisten taitojen lisäksi joukkueessamme opitaan reilun pelin periaatteita, erilaisuuden hyväksymistä ja toisten kunnioittamista.

Tuen käyttötarkoitus
Käyttäisimme Kannustajat-tukisumman joukkueen yhteisöllisyyttä ja yhteishenkeä lisäävään leiritoimintaan. Olemme jo pitkään haaveilleet yhteisestä viikonloppureissusta esimerkiksi urheiluopistolle. Leirin aikana harjoittelisimme tietenkin hyvissä olosuhteissa, mutta lisäksi nauttisimme muista liikunnallisista ajanvietteistä ja mukavasta yhdessäolosta.


Kotipaikkakunta
Sastamala

Yhdistyksen virallinen nimi
Sastamalan Kumuri Ry

Nettisivu, somekanavat
www.sastamalankumuri.sporttisaitti.com, Facebook: Sastamalan Kumuri, Instagram: Sastamalan_Kumuri

Kuvaus
Sastamalan Kumuri Ry on paikallinen pesäpalloseura, joka on perustettu vuonna 2018. Kesällä 2023 Kumurilla on tavoitteena saada 10 lasten ja aikuisten sarjajoukkuetta. Sarjajoukkueiden lisäksi Kumuri järjestää päiväkoti-ikäisille lapsille pesisliikkaria sekä alakouluikäisille lapsille pesiskoulua. Aikuisille on tarjolla pesäpallon puulaakiharrastesarja "höntsymielessä".

Keväällä 2023 Kumuri käynnistää uuden Pesisautotoiminnan. Kumuri palkkaa Pesisautotoimintaan työntekijät, hankkii tarvittavat pesisvälineet sekä päiväkoti- ja koulupäiviin sopivat monipuolisuusvälineet. Pesisauto vierailee päivisin Sastamalan kouluilla ja päiväkodeilla liikuttamassa lapsia tuoden liikettä koulu- ja päiväkotipäiviin. Iltaisin Pesisauto kiertää Sastamalan kylillä tuoden elinvoimaisuutta ja hyvinvointia ympäri kaupunkia.

Tuen käyttötarkoitus
Tukisumman käyttäisimme kattamaan Pesisautotoiminnasta syntyviä kuluja, kuten välinehankintoja, polttoainekuluja ja ohjaajien palkkakuluja.


Kotipaikkakunta
Valkeakoski

Yhdistyksen virallinen nimi
Walklandia ry

Nettisivu, somekanavat
Walklandia.fi, fb ja ig

Kuvaus
Haluamme tehdä Valkeakoskesta paremman paikan lasten ja nuorten harrastaa ja kokea elämyksiä yhteisöllisyydestä ja onnistumisesta. Tavoitteenamme on nuorten hyvinvointi, positiivinen esimerkki ja tehdä kaupunkia tunnetuksi. Tarjoamalla maksuttomia harrastuspaikkoja, jossa lapset ja nuoret saavat itsenäisesti harrastaa heille rakkaita lajeja, pystymme tukemaan kaupungin muita syrjäytymisen ehkäisyyn liittyviä toimia.

Tällä hetkellä Walklandian hauskanpitopuisto käsittää kolme toiminta-aluetta. Suomen suurimman pumptrack-radan, skeittipuiston sekä Suomen ensimmäisen maksuttoman keppihevosharrastajien alueen ja kentän, Kepparimaan.

Tavoitteenamme on rakentaa puistoon lisää toiminnallisuuksia, mutta ensisijaisen tärkeänä on järjestää puistossa yhteisöllistä toimintaa, erilaisia taphtumia tilaisuuksia, tempauksia jne. perinteisen päivittäisen harrastustoimintakäytön lisäksi. Toivomme, että saamme kaupunkilaiset käyttämään puistoa monipuolisesti ja monenlaisiin eri tarpeisiin.

Tuen käyttötarkoitus
Haluaisimme käyttää mahdollisen tuen yhteisöllisen ja sosiaalisen sisällön suunnitteluun sekä tuottamiseen. Tavoittena järjestää lapsille ja nuorille kulttuuri- ja liikuntatapahtuma tai tempaus puistossamme kaudella 2023, johon kaikki halukkaat saavat osallistua.


Kotipaikkakunta
Ylöjärvi

Yhdistyksen virallinen nimi
Mannerheimin Lastensuojeluliiton Ylöjärven yhdistys ry

Nettisivu, somekanavat
https://ylojarvi.mll.fi/, https://www.instagram.com/mll.ylojarvi/, https://www.facebook.com/mllylojarvi

Kuvaus
MLL Ylöjärvi on matalan kynnyksen järjestö, joka tukee toiminnallaan lapsiperheiden ja nuorten hyvinvointia. Teemme työtä vertaistoiminnan ja vaikuttamistyön saralla, lisäksi järjestämme tapahtumia ja toimintaa ylöjärveläisille lapsiperheille.

Vakiintuneita tapahtumiamme ovat keväisin ja syksyisin järjestettävät kirpputorit sekä kevättapahtuma. Kesällä järjestämme leikkipuistotreffejä ympäri kaupunkia, syksyisin tarjolla on kauhunväristyksiä Halloweenpolulla. Joulun alla järjestämme joulukampanjan, jolla keräämme joululahjoja ylöjärveläisille vähävaraisten perheiden lapsille. Näiden ohella pyöritämme perhekahvilaa, tuemme yläkoulujen tukioppilastoimintaa ja järjestämme luontoretkiä, koulutuksia sekä muita tapahtumia mahdollisuuksien mukaan.

Tuen käyttötarkoitus
Järjestäisimme ylöjärveläisille vanhemmille lasten ensiapukurssin yhteistyössä SPR:n kanssa. Lisäksi tukisimme yläkoulujen tukioppilastoimintaa. Osan rahoista käyttäisimme vauvakasseihimme. Vauvakassi on kaikkein tuoreiden ylöjärveläisten vauvaperheiden kotiin jaettava tervetulokassi tuotelahjoineen.

 

ANNA ÄÄNESI!

Äänestämään pääset sähköpostiviestin kautta, joka lähetetään Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajille asiakasomistajille ja asiakasomistajatalouden täysi-ikäisille 16.–18.5.2022.

Äänestysaikaa on 31.5.2022 saakka.

Sähköposti lähetetään Pirkanmaan Osuuskaupan kaikille täysi-ikäisille asiakasomistajille:

  • joiden sähköpostiosoite on päivitettynä S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin 10.5.2022 mennessä. Ennen tätä ajankohtaa sähköpostiosoitteen voi lisätä esimerkiksi osoitteessa http://www.s-kanava.fi/edutesiin, S-mobiilissa Omat tiedot -kohdassa tai asiakaspalvelupisteessämme (Lielahden ja Kalevan Prismat sekä Sokos Tampere)
  • jotka eivät ole kieltäneet tutkimuskyselyä
  • jotka eivät ole multijäseniä, joilla pääasiallinen osuuskauppa on joku muu kuin Pirkanmaan Osuuskauppa.