p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px}
span.Apple-tab-span {white-space:pre}
4 annosta
2 prk tonnikalaa vedessä
1 sitruunan mehu
1 tl suolaa
ripaus mustapippuria
½ pkt täysjyvälasagnelevyjä
1 prk yrttitomaattimurskaa
1 prk maustettua ruokakermaa oman maun mukaan
1 prk raejuustoa (200 g)
kourallinen tuoretta basilikaa
3 dl emmental-juustoraastetta
Sekoita täytteen aineet keskenään. Kokoa lasagne kerroksittain lasagnelevyistä ja täytteestä, aloittaen täytteestä. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 180-asteisessa uunissa 45–60 minuuttia. Jäähdytä hetki folion alla ja tarjoile.