S-Etukortilla edullisemmin Vomp & Friends -maailmaan


21.10.2024

Vomp & Friends avaa ovensa marraskuussa Prisma Kalevan 2. kerrokseen. Tervetuloa mukaan!

Vomp-maailmat tarjoavat 5–10-vuotiaille lapsille mahdollisuuden harrastaa ja oppia uutta luovalla ja innostavalla tavalla. Jokainen Vomp-tunti tarjoaa tietoa ja taitoja, jotka rikastuttavat lapsen maailmankuvaa. Vomp on enemmän kuin vain harrastus – vomppaaminen opettaa lapselle monialaisesti tärkeitä taitoja ja tukee lapsen kokonaisvaltaista kehitystä ja luovuutta.

Vompin toiminta perustuu yhdessä oppimiseen ja seikkailuun. Liikkumisen lisäksi vomppaaminen sisältää ongelmanratkaisua, luovaa itseilmaisua, yhteistyön harjoittelua ja uuden tiedon omaksumista. Jokainen lapsi ja perhe on lämpimästi tervetullut mukaan. Vomppia luotsaa joukko Varalan Urheiluopiston kasvatustieteiden ja liikunnan ammattilaisia, joiden intohimona on luoda motivoiva ja turvallinen ympäristö lasten harrastamiselle. Tutustu lisää osoitteessa vomp.fi

Asiakasomistajaetuna S-Etukortilla

Ennakkomyynnissä 100:lle ensimmäiselle SuperVomp-jäsenyys LightVompin -jäsenyyden hinnalla. S-Etukortilla 59 €/kk (69 €/kk). Edun lisäksi ei Bonusta. Säästät 200 €.  Ei liittymismaksua ennakkomyynnin aikana (norm. 20 €).

SUPERVOMP, all-inclusive S-Etukortilla 89 €/kk. (105 €/ kk).  Edun lisäksi ei Bonusta.

  • Pro-jäsenyydellä voit hyödyntää kaikkia Vomp-keskuksen viikko-ohjelman palveluita aina kun tahdot, ilman käyntimäärärajoituksia!

LIGHTVOMP, S-Etukortilla  59 €/1 x vk (69 € / 1 x vk). Edun lisäksi ei Bonusta.

  • Light-jäsenyydellä lapsesi Vomppaa joustavasti valitsemallanne Vomp-tunnilla kerran viikossa.

KERTAKÄYNTI, S-Etukortilla  18 €/1h (21€ / 1h). Edun lisäksi ei Bonusta.

  • Kertavomppailussa lapsi pääsee osallistumaan yhdelle Vomp-tunnille ilman sitoutumista.

 

S-Etukortilla saat aina edulliseen hintatasoon Bonukset päälle ja lukemattoman määrän muita etuja 🤍

Etkö ole vielä asiakasomistaja? Liity nyt!