Riistaherkkuja ja Rôtisseur-taitoa Hämeenkadun, Kalevan ja Nokian Prismoissa 30.10.–1.11.
Tervetuloa Riistaviikolle inspiroitumaan laadukkaista raaka-aineista ja kuulemaan parhaat vinkit Prismojen Rôtisseur-ammattilaisilta.
Loka-marraskuun vaihteessa valituissa Pirkanmaan Prismoissa herkutellaan laadukkaalla riistalla. Riistaviikolla torstaista lauantaihin 30.10.–1.11.2025 klo 11–17 pääset tutustumaan erilaisiin riistalihoihin ja saat Prisman Ruokamestareiden ja Rôtisseur-ammattilaisten reseptit ja neuvot lihan valmistamiseen. Riista, kuten hirven-, poron- tai kauriinliha, on sekä ekologisesti fiksu että maukas vaihtoehto syksyn ruokapöytään. Riistassa miellyttää myös sen vähärasvaisuus ja proteiinipitoisuus.Syksyllä kotimaisen riistalihan tarjonta on parhaimmillaan. Nyt onkin juuri oikea hetki kokeilla riistaruokia myös omassa kotikeittiössä. Pirkanmaan Prismojen Riistaviikolla saat sekä raaka-aineet että valmiit reseptit riistaruoalla herkutteluun.
Rôtisseurs-kilpi kertoo laadusta
Chaîne des Rôtisseurs, eli Paistinkääntäjien Veljeskunta, on maailman vanhin gastronominen järjestö, jonka tavoitteena on vaalia ruokakulttuuria ja edistää klassisia keittiötaitoja. Alun perin 1200-luvun Ranskassa alkunsa saanut järjestö toimii jo yli 75 maassa. Järjestön jäsenistöön kuuluu ravintola-alan ammattilaisten huippuosaajia sekä intohimoisia ruoka- ja viiniharrastajia. Järjestön tunnus on arvostettu Chaîne des Rôtisseurs -kilpi, joka toimii merkkinä korkeatasoisesta gastronomisesta osaamisesta. Järjestö huomioi kilvellä laadukkaita, alansa parhaimmistoon kuuluvia ravintoloita ja herkkumyymälöitä. Tampereen Hämeenkadun Prisma on yksi Tampereen alueen kolmesta Rôtisseur-kilpimyymälästä. Kilven myöntämisen perusteina ovat mm. monipuolinen ja korkealaatuinen tuotevalikoima sekä osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö. Katso myymälöiden aukioloajat:
Prisma Hämeenkatu TamperePrisma Kaleva TamperePrisma NokiaLue lisää:
Chaîne des Rôtisseurs -järjestön kilpi luovutettiin Sokos Herkullewww.rotisseurs.fi