Tero Kaikkonen nimitetty Pirkanmaan Osuuskaupan ravintola- ja liikennekaupan toimialajohtajaksi sekä johtoryhmän jäseneksi


23.9.2024

Pirkanmaan Osuuskaupan uudeksi ravintola- ja liikennekaupasta vastaavaksi toimialajohtajaksi sekä Osuuskaupan johtoryhmän jäseneksi on 1.10.2024 alkaen nimitetty Tero Kaikkonen (restonomi, eMBA).

Tero siirtyy Pirkanmaan Osuuskauppaan pohjoismaisen ravintolayhtiö NoHo Partners Oyj:n kehitysjohtajan tehtävästä. Hänellä on yli kahdenkymmenen vuoden monipuolinen kokemus ravintola-alan eri tehtävistä sekä vahvaa näyttöä liiketoiminnan tuloksellisesta kehittämisestä ja toimimisesta useissa alan tulosvastuullisissa esihenkilötehtävissä.

Ennen kehitysjohtajan tehtäväänsä Tero on toiminut NoHo Partnersilla muun muassa fast food -liiketoimintayksikön operatiivisena johtajana, konsernin johtoryhmän jäsenenä sekä NoHo Partnersin edeltäjä Restamaxin ruokaravintoloista vastaavana liiketoimintajohtajana.

– Kilpailu on kovaa ja markkinatilanne haastaa meitä jatkuvasti uudenlaiseen tekemiseen ja rohkeaan uudistumiseen. Asiakkaiden kysyntä laadukkaan mutta rennon ruoan konsepteille on entisestään kasvussa – Teron tausta ja vahvat näytöt tukevat tätä erinomaisesti. Hän tuo Osuuskaupan johtoryhmään monipuolista ravintola-alan tuntemusta ja strategista toimipaikkaverkoston johtamiskokemusta. Toivotan Terolle onnea ja menestystä uuteen tehtävään, Pirkanmaan Osuuskaupan toimitusjohtaja Antti Heikkinen kommentoi.

Samassa yhteydessä ravintola- ja liikennekaupan toimialajohtaja Mikko Hautasaari jättää tehtävänsä Pirkanmaan Osuuskaupassa.

– Mikko on tehnyt pitkän ja hienon uran S-ryhmässä, josta viimeiset 4,5 vuotta Pirkanmaan Osuuskaupassa. Nämä vuodet ovat olleet vahvasti erilaisten ulkoisten kriisitekijöiden sävyttämiä ja varsikin ravintolatoimiala on joutunut kohtaamaan monia haasteita. Haluan kiittää Mikkoa hyvästä ja pitkäjänteisestä työstä Pirkanmaan Osuuskaupassa, Antti jatkaa.

Pirkanmaan Osuuskaupan johtoryhmän muodostavat 1. lokakuuta 2024 alkaen toimitusjohtaja Antti Heikkinen, toimialajohtaja Mirkka Saikanmäki, toimialajohtaja Ville Jylhä, toimialajohtaja Tero Kaikkonen, talousjohtaja Jani Virtanen sekä ihmisistä ja kulttuurista vastaava johtaja Sari Pelli. 

Lisätietoja:
Pirkanmaan Osuuskaupan toimitusjohtaja Antti Heikkinen, antti.heikkinen@sok.fi, puh. 010 767 0070

Pirkanmaan Osuuskaupan ravintola- ja liikennekaupan toimialajohtaja 1.10. alkaen, Tero Kaikkonen, puh. 0400 839 191

Pirkanmaan Osuuskauppa tarkoittaa ruokaa, palveluita ja loistavia asiakaskokemuksia. Meidät omistaa 220 000 asiakasomistajaamme. Osuuskauppana tavoitteemme on luoda asiakkaillemme helpompia hetkiä ja lisätä hyvinvointia. Annamme toimintamme hyödyn asiakasomistajille edullisimpina hintoina, palkitsemisena ja vastuullisesti rakennetuilla, laadukkailla palveluilla yli sadassa liikepaikassa ja verkossa 3 000 työntekijän voimin.