p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px}
span.Apple-tab-span {white-space:pre}
4 annosta
500 g sisäpaistia ohuina viipaleina tai naudan lehtipihviä
1 pkt pippuri- tai muuta maustettua lihaleikkelettä
Dijon-sinappia (tai muu mausteisempi sinappi)
persiljaa, silputtuna
voita paistamiseen
Kastike:
1 hienonnettu salottisipuli
2 ½ dl ruokakermaa
2 dl crème fraîchea
1 lihaliemikuutio
1 rkl soijaa
suolaa ja pippuria
Laita pihvit leikkuulaudalle. Levitä teelusikallinen sinappia jokaiselle pihville, ripottele päälle persiljaa. Lisää 1–2 kinkkuviipaletta. Rullaa pihvit, leikkaa puoliksi tai kolmeen osaan ja kiinnitä hammastikulla.
Lämmitä vähän voita paistinpannulla. Ruskista sipuli paistinpannussa ja lisää tarvittaessa voita. Paista liharullat, välillä kääntäen. Lisää kerma, crème fraîche, liemikuutio ja soija. Anna kiehua hiljalleen pari minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile lisukkeena hunajaista kaalia. Muista poistaa hammastikut.