Mene Etusivulle
7.9.2019

UUTINEN

Täytetyt naudanliharullat

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px} span.Apple-tab-span {white-space:pre}4 annosta500 g sisäpaistia ohuina viipaleina tai naudan lehtipihviä1 pkt pippuri- tai muuta maustettua lihaleikkelettäDijon-sinappia (tai muu mausteisempi sinappi)persiljaa, silputtunavoita paistamiseenKastike:1hienonnettu salottisipuli2 ½ dl ruokakermaa2 dl crème fraîchea1 lihaliemikuutio1 rkl soijaasuolaa ja pippuriaLaita pihvit leikkuulaudalle. Levitä teelusikallinen sinappia jokaiselle pihville, ripottele päälle persiljaa. Lisää 1–2 kinkkuviipaletta. Rullaa pihvit, leikkaa puoliksi tai kolmeen osaan ja kiinnitä hammastikulla.Lämmitä vähän voita paistinpannulla. Ruskista sipuli paistinpannussa ja lisää tarvittaessa voita. Paista liharullat, välillä kääntäen. Lisää kerma, crème fraîche, liemikuutio ja soija. Anna kiehua hiljalleen pari minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile lisukkeena hunajaista kaalia. Muista poistaa hammastikut.

KATEGORIAT

  • Muut