p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px}
span.Apple-tab-span {white-space:pre}2 prkmatjessillipaloja2 kananmunaa1 punasipuli2suolakurkkua2 etikkapunajuurta1 dl tilliä
Kastike:
2 prk creme fraichea3 rkl ranskankermaapyöräytys mustapippuria myllystäKeitä kananmunia n. 12 min. Jäähdytä munat ja kuori ne. Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Kuutioi keltuaiset, valkuaiset, suolakurkut ja punajuuret. Hienonna tilli ja kuorittu sipuli. Sekoita creme fraiche ja ranskankerma keskenään, mausta mustapippurilla.Valuta sillinpalat liemestä ja asettele ne vadille. Levitä päälle kastike. Asettele punasipuli, keltuainen, valkuainen, suolakurkku, punajuuri ja tilli ryhmittäin sillin ja kastikkeen päälle.