Pirkanmaan Osuuskaupan bonustaulukko muuttuu 1.4.2018


28.2.2018

Ostoista saa rahaa takaisin nyt entistä helpommin

Pirkanmaan Osuuskaupan bonustaulukko uudistuu 1.4.2018. Huhtikuun ostoista alkaen viiden prosentin Bonuksen saa jo 900 euron kuukausiostoilla. Myös muiden ylimpien bonusportaiden eurorajoja on laskettu.

– Osuustoiminnallisena yrityksenä tehtävämme on tuottaa palveluita ja etuja asiakasomistajillemme. Monelle osuustoiminnallisuuden hyöty konkretisoituu parhaiten juuri Bonuksena. Siksi haluamme kasvattaa Bonuksen painoarvoa ja palkita siten asiakasomistajia entistä avokätisemmin, toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko kertoo.

Uuden bonustaulukon myötä myös pienemmät kotitaloudet pääsevät nauttimaan paremmasta Bonuksesta. Bonus on rahaa. – Keskittämisestä palkitseminen kuuluu osuustoiminnan sieluun. Pörssiyritykset palkitsevat osakkeenomistajia, me asiakasomistajia, Mäki-Ullakko jatkaa.

Suomen arvostetuin ja kannustavin palkitsemisohjelma

S-ryhmän Bonus on tutkitusti Suomen arvostetuin ja kannustavin palkitsemisohjelma, josta maksetaan S-ryhmän asiakasomistajille vuosittain yli 300 miljoonaa euroa. Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajat saivat vuonna 2017 Bonusta 30 miljoonaa euroa. Bonuksen suosion takana on ohjelman yksinkertaisuus, palkitsevuus ja kattavuus sekä ennen kaikkea se, että asiakas saa Bonuksen oikeana rahana S-Pankin tilillensä ja voi itse päättää missä ja miten sen käyttää.

Alkoholituotteet poistuvat Bonuksen piiristä 1.3.2018 alkaen alkoholilain muutoksista johtuen. Tupakkatuotteet poistuivat uuden tupakkalain johdosta Bonuksen piiristä jo vuonna 2017.


Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko, 010 7670070