18.4.2018
Suomen Radisson Blu Hotellit panostavat asiakkaan yksilölliseen hyvinvointiin ja vähentävät tarjoamansa ruoan ympäristövaikutuksia.
Uudessa kokousruokavaliossa huomioidaan monipuolisesti yksilön tarpeet, vireystason ylläpito, satokauden tuotteet ja ympäristönäkökulmat. Ruoat tehdään satokausikalenteria mukaillen, kuukausittain vaihtuvista kausikasviksisista ja -juureksista, kaloista, marjoista sekä hedelmistä, lähituottajia ja luomua hyödyntäen, .
Ruokailutottumuksilla on merkittävä vaikutus jaksamiseen. Tutustu ravitsemusasiantuntija Patrik Borgin vinkkeihin, kuinka työpäivän aikana tulisi syödä, että vireystaso säilyy tasaisena koko päivän. Videoon pääset tästä
28.10.2024 | Kampanja | Sokos / Sokos Emotion
22.10.2024 | Parturi-kampaamo