p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px}
span.Apple-tab-span {white-space:pre}4 annosta2 prk tonnikalaa vedessä1 sitruunan mehu1 tl suolaaripaus mustapippuria½ pkt täysjyvälasagnelevyjä1 prk yrttitomaattimurskaa1 prk maustettua ruokakermaa oman maun mukaan1 prk raejuustoa (200 g)kourallinen tuoretta basilikaa3 dl emmental-juustoraastettaSekoita täytteen aineet keskenään. Kokoa lasagne kerroksittain lasagnelevyistä ja täytteestä, aloittaen täytteestä. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 180-asteisessa uunissa 45–60 minuuttia. Jäähdytä hetki folion alla ja tarjoile.