Mene Etusivulle
21.9.2018

UUTINEN

Tex Mex Kesäkurpitsa-nyhtökauravuoka

6–8 annosta1 iso kesäkurpitsa4 perunaa1 sipuli3 valkosipulinkynttä1 rasia nyhtökauraa1 pussi Tex-Mex -mausteseosta1 purkki tomaattimurskaa1 dl vettä tai kasvislientä1 tölkki papuja (lajike oman maun mukaan)100 g juustoraastetta (emmental)öljyä paistamiseensuolaa maun mukaanKuori ja viipaloi perunat. Viipaloi kesäkurpitsa. Kuori ja kuutioi sipuli. Hienonna valkosipulinkynnet. Paista sipulit öljyssä. Lisää pannulle mausteseos, nyhtökaura ja tomaattimurska. Anna hautua noin 5 minuuttia. Lisää pavut.p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px} span.Apple-tab-span {white-space:pre}Voitele uunivuoka tarvittaessa. Lado vuokaan: pohjalle vähän kastiketta; kerros perunaviipaleita; kerros kesäkurpitsaviipaleita; kerros kastiketta. Toista ja lisää päällimmäiseksi kastiketta. Ripottele pintaan juustoraastetta. Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia.

KATEGORIAT

  • Muut