Mene Etusivulle
1.4.2015

UUTINEN

Rielsing&Spätburgunder -viikko 8.-20.5.2017

Riesling & Spätburgunder -viikot 8.-20.5.2017Saksan Viinitiedotus järjestää jälleen jo perinteeksi muodostuneet Riesling-teemaviikot ja mukana on myös viime vuodelta tuttu Spätburgunder,eli saksalaisia pinot noireja.Viime vuonna kampanja laajeni alueellisesti, tänä vuonna kaupungeittain on jälleen useampi ravintola lähtenyt mukaan. Helsingistä, Turusta, Lahdesta, Tampereelta ja Jyväskylästä kampanjaan osallistuu useampi ravintola, kun taas Kirkkonummelta, Mäntsälästä, Kuopiosta, Mäntästä ja Kotkasta kustakin osallistuu yksi ravintola.RAVINTOLA MASUUNIN TEEMAVIIKON RUOKA- JA VIINISUOSITUKSET:Valkoista parsaa ja korvasienimuhennosta White asparagus with morel 10€ Vihreää parsaa, briossia, uppomuna ja hollandaise-kastikettaGreen asparagus with brioche, poached egg and Hollandaise sauce 20€ ***Viinit tarjolla myös pienissä maisteluannoksissa:Tervetuloa maistelemaan kevään makuja ja Saksan viinejä!

KATEGORIAT

  • Muut