Mene Etusivulle
12.4.2016

UUTINEN

Resepti ja raaka-aineet samasta Komerosta

Huippukokki Henri Alènin Komero-konsepti saapui huhtikuun ensimmäisellä viikolla Pirkanmaan Osuuskaupan kaikkiin Prismoihin, S-market Pendolinoon ja S-market Nokialle sekä Sale Amuriin.Komero on Alènin ideoima tapa tarjota kotitalouksiin helppo ja edullinen vaihtoehto kokata laadukasta ruokaa ilman ylimääräistä pohdiskelua. Yhdestä ruokakassista löytyy resepti ja kaikki tarvittavat raaka-aineet (pl. suola ja pippuri) kahden henkilön aterian valmistamiseen.Edullisin ruokapussi maksaa 4,99 euroa ja valikoima uudistuu joka maanantai. Tällä viikolla (11.-17.4.) ruokavaihtoehtoina ovat esimerkiksi palvikalkkunasalaatti ja kurpitsakeitto..Komeron säilyvyydestä konseptin omilla kotisivuilla kerrotaan, että ruokapussia voi säilyttää jääkaapissa muutamien päivien ajan. Pussiin on merkitty lain vaatima viimeinen käyttöpäivä.Alén perustelee muovista pakkausmateriaalia raaka-aineiden säilymisen varmistamisella. Tavoitteena on toimia mahdollisimman ekologisesti, sillä esimerkiksi yhdessä ruokapussissa on vähemmän muovia kuin perinteisessä jauheliharasiassa.Huippusuositut Komero-pussit löydät Oman Kauppasi kylmähyllystä.

KATEGORIAT

  • Muut