Mene Etusivulle
10.9.2019

UUTINEN

Pasta Carbonara

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px} span.Apple-tab-span {white-space:pre}2 annostapastaa kahdelle, esim. spaghetti tai linguine½ pkt pekonia1 valkosipulinkynsi½ tuore chili2 dl kuohukerma1 kananmunan keltuainen1 dl raastettua parmesaniakourallinen persiljaa (hienonnettua)½ tl rouhittua mustapippuriasuolaa maun mukaanKeitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta se. Suikaloi pekoni ja hienonna valkosipulinkynnet. Ruskista pekoni tilkassa öljyä, lisää valkosipulinkynnet ja chili. Lisää kerma, parmesaani ja mausteet kun pekoni on pehmennyt.Kaada pekoniseoksen päälle valmis keitetty pasta, keltuainen, persilja ja sekoita. Koristele chilillä, persiljalla ja mustapippurilla.

KATEGORIAT

  • Muut