p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px}
span.Apple-tab-span {white-space:pre}800 g palsternakkaa1 sipuli1 valkosipulinkynsi150 g vahvaa juustoraastetta1 1/2 tl suolaan. 1 tl raastettua inkivääriä1/2 tltuoretta mustapippuria2 1/2 dl kuohukermaa1 dl kasvislientätuoretta timjamiamuskottipähkinääLeikkaa palsternakat ohuen ohuiksi viipaleiksi. Pilko kuorittu sipuli ja kuorittu valkosipuli pieneksi. Lado vuokaan kerroksittain palsternakkaa, sipulia, valkosipulia ja juustoa. Tee kermasta, kasvisliemestä ja mausteista liemi ja kaada vuokaan. Laita päällimmäiseksi juustoa.Peitä foliolla ja paista uunissa tunti. Tarkista kypsyys, ota folio pois ja paista vielä kunnes paistopinta näyttää hyvältä.