Mene Etusivulle
5.9.2017

UUTINEN

Luonnonniityiltä lautaselle

Karppilan tilan laadukasta charolais-lihaa käytetään Puiston nimikkoburgerissa sekä ragu-annoksessa.Linnuntietä alle 30 kilometrin päässä Puiston keittiöstä sijaitsevilla luonnonniityillä ja peltomäillä laiduntaa Karppilan tilan valkea charolais-lihakarja hoitaen samalla alueen perinnemaisemaa ja luontoa.– Karppila on ollut sukutilamme ainakin vuodesta 1540 alkaen, kertoo Hannu Karppila, tilan isäntä jo 16. polvessa. Suvun kunnioitettava historia asettaa nykytuotannollekin tietyt vaatimukset, joihin myös vastataan.– Kun sukupolvesta toiseen on tehty parasta mahdollista, miksi siitä tinkisimme nytkään, Hannu toteaa.

KATEGORIAT

  • Muut