p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px}
span.Apple-tab-span {white-space:pre}1–2 laatikkoa1 ½ kg lanttua1 dl keitinlientä2 dl kuohukermaa1 dl korppujauhoja2 kananmunaa1 dl tummaa siirappia½ tljauhettua inkivääriäripaus rouhittua valkopippuria5 dl vettä1 tl suolaaKuori ja paloittele lantut. Keitä kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Säästä keitinvesi. Soseuta lantut. Sekoita 1 dl keitinvettä, kerma ja korppujauhot keskenään. Anna turvota 5 minuuttia. Lisää seos lanttusoseeseen. Sekoita mukaan kananmunat, siirappi ja mausteet. Kaada tasaiseksi sekoitettu seos voideltuun uunivuokaan (n. 2 l). Kuvioi pinta lusikalla painellen ja ripottele korppujauhot päälle. Kypsennä 175-asteisen uunin alatasolla n. 2 tuntia.VEGAANINEN LANTTULAATIKKOneljälle200 g lanttusosetta1 dl kaurakermaa2 rkl korppujauhoja½ dl siirappia1 rkl korppujauhoja (pinnalle)hyppysellinen suolaahyppysellinen muskottipähkinäähyppysellinen kaneliavegaanista kananmunan korviketta(pakkauksen ohjeen mukaan yhtäkananmunaa vastaava määrä)Sekoita lanttusose, kaurakerma, korppujauhot, siirappi, mausteet ja vegaaninen kananmunankorvike keskenään. Laita massa haluamasi kokoisiin vuokiin ja ripottele pinnalle korppujauhoja. Paista 150 asteessa 45–60 min vuoan koosta riippuen.