Mene Etusivulle
8.12.2019

UUTINEN

Kalkkunan paisto

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px} span.Apple-tab-span {white-space:pre}n. 5 kg kalkkuna1 sitruunan mehu ja kuori2–3 tlsuolaa½ tl rouhittua mustapippuria100 g voisulaaKuivaa kalkkuna ja hiero se sisältä ja päältä mausteilla, sitruunan mehulla ja raastetulla kuorella. Sido linnun reidet ja aseta ritilälle uunipannun päälle kyljelleen. Voitele voisulalla ja paista 175 asteessa puoli tuntia. Käännä toiselle kyljelle, voitele ja jatka kypsennystä puoli tuntia. Käännä rinta ylöspäin, voitele ja jatka kypsennystä. Suojaa lintu kypsymisen loppupuolella foliolla.

KATEGORIAT

  • Muut