Mene Etusivulle
5.9.2019

UUTINEN

Hunajakaali

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px} span.Apple-tab-span {white-space:pre}4 annosta300 g valkokaalia tai ruusukaalia1 rkl öljyä1 rkl voita1 rkl hunajaa1 rkl sitruunamehua½ tl suolaa¼ tl mustapippuriaKeitä ruusukaaleja suolalla maustetussa vedessä 3–4 minuuttia. Kaada siivilään ja jäähdytä kylmällä vedellä. Halkaise isot ruusukaalit. Kuumenna voi-öljyseos paistinpannulla. Lisää ruusukaalit ja kuumenna sekoitellen, kunnes kaalit saavat vähän väriä. Lisää hunaja, sitruunamehu ja mausteet.Kuumenna hetken ja tarjoile naudanliharullien kanssa. Mikäli käytät valkokaalia, suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi ja keittämistä lukuun ottamatta valmista samoin kuin ruusukaalit.

KATEGORIAT

  • Muut