Mene Etusivulle
26.1.2020

UUTINEN

Helmin unelmakerros

8 annosta2 dl kuohukermaa 400 g maitorahkaan. 3 dl cashew-pähkinöitä 1 pss valkosuklaahippuja½ pss maitosuklaahippujavadelmia Nutella-maapähkinävoitasuolaaPaahda cashew-pähkinöitä miedolla lämmöllä, lisää joukkoon hieman suolaa. Ota pähkinät paahtamisen ja suolaamisen jälkeen pois pannulta jäähtymään. Vatkaa kuohukerma kuohkeaksi vaahdoksi ja kääntele maitorahka sekaan. Sulata valkosuklaahiput joko vesihauteessa tai mikrossa sulatusteholla (muista sekoitella välillä ettei suklaa pala).Anna valkosuklaan jäähtyä hieman, jonka jälkeen kaada suklaa kerma-rahkaseoksen sekaan. Huom! Kääntele, älä sekoita. Sulata maitosuklaanapit joko vesihauteessa tai mikrossa sulatusteholla ja sekoita ne Nutellan kanssa.p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px} span.Apple-tab-span {white-space:pre}Kaada valkosuklaamoussea tarjoilulasin pohjalle. Lisää cashewpähkinöitä ja vadelmia. Jatka tätä kerroksittain kunnes lasi on täynnä. Koristele pinta vadelmilla ja Nutella-suklaakastikkeella.

KATEGORIAT

  • Muut